با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
علوم و صنایع دارویی و پزشکی
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان

علی محمدیان؛ حسن احمدوند؛ رضا کرمیان؛ رضا سیاه منصور؛ علی سپهوند؛ شهرام امیدواری

دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1396، ، صفحه 51-60

https://doi.org/10.22048/jsat.2017.39231

چکیده
  زعفران یکی از ارزشمندترین محصولات غذایی و دارویی است که از نظر کشاورزی و اقتصادی در ایران و جهان از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. امروزه عوامل مخرب محیطی باعث می‌شوند که بدن انسان نتواند با رادیکال‌های آزاد که طی عمل تنفس تولید می‌شوند مبارزه کند. در نتیجه سلول‌های بدن توسط رادیکال‌های آزاد تخریب شده و منجر به پیری زودرس و بیماری‌هایی ...  بیشتر