با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
فرآوری، صنایع غذایی و بیوشیمی
اثر حلال اتانول-آب بر استخراج کروسین به روش فراصوت از زعفران

مائده کرمی پور اصفهانی؛ محمد عابدی؛ ذاکر بحرینی

دوره 9، شماره 3 ، مهر 1400، ، صفحه 285-293

https://doi.org/10.22048/jsat.2021.49280.1146

چکیده
  زعفران یکی از گیاهان داروئی مهم است که در قسمت‌های مختلف کشور و به ویژه در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی کشت شده و بواسطه قیمت آن یکی از اقلام مهم صادراتی ایران به‌شمار می‌رود. عصاره این گیاه به‌دلیل غنی بودن ترکیبات مختلف فیتوشیمیایی دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بوده و به عنوان دارو در طب سنتی و نوین مورد استفاده قرار می‌گیرد. کروسین ...  بیشتر