• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
نویسنده = یاسر اسماعیلیان
تعداد مقالات: 2
1. بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستم‌های تغذیه آلی، ‏بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 27-40

محمدبهزاد امیری؛ یاسر اسماعیلیان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 637.12 K

2. بررسی اثر کود دامی و الگوی کشت بر برخی از خصوصیات کمی گل و بنه زعفران زراعی (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 429-444

یاسر اسماعیلیان؛ محمد بهزاد امیری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 670.22 K

علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 8 (1399)
دوره 7 (1398)
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396)
دوره 4 (1395)
دوره 3 (1394)
دوره 2 (1393)
دوره 1 (1392)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • دریافت کیفیت Q1 توسط فصلنامه علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران در پایگاه ISC 1397-12-25
  • نمایه نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی EBSCO 1397-05-20
  • نمایه نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی Agris 1397-04-12
  • نمایه نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی FSTA 1396-12-27
  • دریافت کیفیت Q2 فصلنامه علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران در پایگاه (ISC) 1396-07-19

 

نسخه‌برداری و استفاده از مقاله‌های این نشریه تابع قانون دسترسی آزاد Creative Commons Attribution 4 می‌باشد.

Saffron agronomy and technology site and its metadata are licensed under CC-BY-NC

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب