با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
استخراج وتعیین کروسین در نمونه های زعفران بااستفاده ازمیکرواستخراج مایع-مایع پخشی

سمیه حیدری؛ مریم خلیلی

دوره 4، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 225-237

https://doi.org/10.22048/jsat.2016.38674

چکیده
  اصلی‌ترین عامل ایجاد قدرت رنگی در زعفران ترکیبی به نام کروسین به فرمول شیمیایی C44H64O24 است. کروسین یکی از چند کاروتنویید محدود موجود در طبیعت است که به‌آسانی در آب حل می‌شود. این حلالیت یکی از دلایل کاربرد وسیع آن به‌عنوان رنگ دهنده در مواد غذایی و دارویی نسبت به سایر کاروتنوییدها می‌باشد. قدرت رنگی زعفران یکی از پارامترهای عمده تعیین ...  بیشتر