سایر موضوعات مرتبط با زعفران
ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش‌های سنتی و استفاده از ترولی

محمد حسین عباسپور فرد؛ حسین یوسف زاده؛ امین اظهری؛ محمدعلی ابراهیمی نیک؛ معین حدادی مقدم

دوره 6، شماره 2 ، تیر 1397، ، صفحه 253-267

http://dx.doi.org/10.22048/jsat.2017.70506.1204

چکیده
  کشاورزی شغلی است که افراد را در معرض مشکلات بهداشتی به ویژه اختلالات اسکلتی- عضلانی  قرار می­دهد. این شغل جزء گسترده­ترین و خطرناک­ترین فعالیت­های شغلی است که حدود 40 % از جمعیت کشورهای در حال توسعه به آن اشتغال دارند. ایران بزرگ­ترین تولید کننده زعفران جهان ( حدود 94 درصد تولید جهان) است که نیروی انسانی نقش کلیدی در تولید آن ...  بیشتر