کلیدواژه‌ها = زعفران
تعداد مقالات: 50
1. سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تاثیر آن بر بهره‌وری کل عوامل تولید (مطالعه موردی کشت‌بوم‌های زعفران شهرستان گناباد)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1398

آرش دوراندیش؛ محمدرضا رمضانی؛ میلاد امینی زاده


2. کاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 دی 1397

سید محمد جعفر اصفهانی؛ جواد خزاعی


3. اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 مهر 1398

جواد طباطبائیان؛ سعید حسنیان؛ اعظم کدخدایی


4. بررسی تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 مهر 1398

شکراله شعبان؛ آرش دوراندیش؛ محمد قربانی


5. (شناسایی تعیین کننده‌های ریسک زعفران‌کاران قاینات با روش تقریب تابع الگوریتم ژنتیک)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 دی 1397

سید مهدی حسینی؛ امیر دادرس مقدم؛ علیرضا کرباسی؛ احمد وندکی


6. ارزیابی اثر عضویت ایران در موافقت‌نامه‌های تجاری بر صادرات زعفران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 دی 1397

میلاد امینی زاده؛ علیرضا کرباسی؛ اندیشه ریاحی؛ محمدرضا رمضانی


7. تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 تیر 1398

سید حسین محمدزاده؛ علیرضا کرباسی؛ حسین محمدی


9. الگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 397-410

بهاره زندی دره غریبی؛ علیرضا کرباسی؛ تکتم محتشمی


12. بررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 111-123

مرتضی اشرفی؛ محمود هوشمند؛ محمد رضا لطفعلی پور؛ کامران داوری


13. اثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 125-136

سید حسین محمدزاده؛ علیرضا کرباسی


14. مقایسه عملکرد ابزارهای سرهم‌بندی ترنسکریپتوم در گیاه زعفران زراعی (.Crocus sativus L)

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 69-80

مریم واحدی؛ سید علیرضا سلامی؛ مجید شکرپور؛ حسن رضادوست


15. کاربرد پروفیل ریسک در مدیریت ریسک محصول زعفران

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 513-529

الناز نجاتیان پور؛ محمد قدوسی؛ جواد حسن پور


16. بررسی نقش تحریم‌های تجاری و بحران اقتصادی جهانی بر صادرات زعفران ایران

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 499-511

آرش دوراندیش؛ میلاد امینی زاده؛ اندیشه ریاحی؛ الهام مهرپرور حسینی


18. بررسی راهبردهای قیمت گذاری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 355-366

فاطمه پیرملک؛ علیرضا کرباسی؛ محمد قربانی؛ فاطمه رستگاری پور


22. اولین گزارش بیماری پوسیدگی بنه زعفران وحشی ناشی از Fusarium oxysporum در ایران

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 119-123

قاسم نجاری؛ خشنود نوراللهی؛ مریم پیری


24. ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 407-412

سید مقداد هاشمی؛ سید محمد معصومی؛ حمید رضا قاسم پور


25. بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوس‌زائی زعفران

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 231-239

خدیجه باقری؛ پژمان آزادی؛ میترا غلامی؛ مسعود میرمعصومی