با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
اثرات تغذیه خاکی و برگی بر رشد بنه و عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش‌ساله

قربانعلی اسدی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ فاطمه حسن زاده اول

دوره 2، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 31-44

https://doi.org/10.22048/jsat.2014.6184

چکیده
  زعفران (.Crocus sativus L) یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی و دارویی ایران است. کاربرد صحیح عناصر غذایی در رشد بنۀ دختری و عملکرد گل زعفران دارای اهمیت ویژه‌ای است. به‌منظور مقایسه و بررسی تأثیر سطوح مختلف تغذیه خاکی و محلول‌پاشی با استفاده از کود کامل مخلوط بر تولید بنه‌های دختری و عملکرد گل زعفران، آزمایشی در سال‌های 1390 و 1391 به‌صورت فاکتوریل ...  بیشتر