کلیدواژه‌ها = ورمی‌کمپوست
تعداد مقالات: 5
1. بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 207-225

محمود غلامی؛ محمد کافی؛ حمید رضا خزایی؛ حسین ابرقوئی


2. بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 227-244

محمدباقر عالیزاده؛ حسن مکاریان؛ علی عبادی خزینه قدیم؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ احمد غلامی


3. اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد گل و کلاله زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 6، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 181-196

روشنک شهریاری؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان؛ رضا خراسانی


5. بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسم‌های موثر((EM بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 5، شماره 1، بهار 1396، صفحه 37-49

سعیده مداحی؛ مهدی پارسا؛ مرتضی گلدانی؛ محمد کافی