با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
تاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران

انیس رضایی؛ روح الله مرادی؛ حسن فیضی

دوره 7، شماره 3 ، مهر 1398، ، صفحه 287-300

https://doi.org/10.22048/jsat.2018.104466.1268

چکیده
  به‏منظور بررسی تأثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه‌ زعفران (Crocus sativus L.)، آزمایشی به‌صورت اسپیلت‏پلات در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه‌ چهار ‌ساله تحقیقاتی جهاد کشاورزی واقع در روستای لاله‌زار، شهرستان بردسیر، استان کرمان در سال 95-1394 اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل زمان قطع آخرین ...  بیشتر

سایر موضوعات مرتبط با زعفران
بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستم‌های تغذیه آلی، ‏بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد

محمدبهزاد امیری؛ یاسر اسماعیلیان

دوره 7، شماره 1 ، فروردین 1398، ، صفحه 27-40

https://doi.org/10.22048/jsat.2018.109086.1273

چکیده
  به منظور ارزیابی واکنش گیاه زعفران به کودهای مختلف دامی، زیستی و شیمیایی آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح ‏بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی جهاد کشاورزی گناباد طی سال های زراعی 95-1394 و 96-1395 صورت گرفت. ‏عامل اصلی بصورت کاربرد کود گاوی به میزان 60 تن در هکتار و عدم مصرف کود و عامل فرعی متشکل از تیمارهای: شاهد ...  بیشتر

کشاورزی و علوم پایه
اثر زمان محلول‌پاشی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران

محمد امامی؛ محمد آرمین؛ متین جامی معینی

دوره 6، شماره 2 ، تیر 1397، ، صفحه 167-179

https://doi.org/10.22048/jsat.2017.72599.1211

چکیده
  به­منظور بررسی اثر زمان محلول‌پاشی و نوع کود بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران، آزمایشی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی 95-1394 در شهرستان ششتمد استان خراسان رضوی اجرا شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل نوع کود در پنج سطح: اسید هیومیک (نیم لیتر در هکتار)، آمینواسید (نیم لیتر در هکتار)، کود کامل (2 ...  بیشتر

کشاورزی و علوم پایه
اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد گل و کلاله زعفران (.Crocus sativus L)

روشنک شهریاری؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان؛ رضا خراسانی

دوره 6، شماره 2 ، تیر 1397، ، صفحه 181-196

https://doi.org/10.22048/jsat.2017.50067.1154

چکیده
  این تحقیق باهدف مطالعه نقش سطوح مختلف عناصر غذایی و محلول­پاشی آهن در بهبود عملکرد گل و کلاله زعفران (Crocus sativus L.) در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه فردوسی مشهد در سال‌های زراعی 93-90 به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. در این پژوهش تأثیر سطوح مختلف کودهای شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم (NPK) در سه سطح (0-0-0، ...  بیشتر

کشاورزی و علوم پایه
بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه

محمود غلامی؛ محمد کافی؛ حمیدرضا خزاعی

دوره 5، شماره 3 ، مهر 1396، ، صفحه 195-210

https://doi.org/10.22048/jsat.2017.51480.1156

چکیده
  به‌منظور بررسی رابطه منبع و مخزن بین برگ و بنه زعفران، آزمایشی به‌صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سال‌های 1392و 1393 در یک مزرعه آزمایشی واقع در شهرستان اشکذر یزد به اجرا درآمد. در این آزمایش سطوح آبیاری شامل 100%، 75% و 50% نیاز آبی و تیمار مدیریت کودی شامل شاهد، 10 تن در هکتار کود دامی یا ورمی‌کمپوست به‌صورت توزیع روی ...  بیشتر

کشاورزی و علوم پایه
تأثیر مصرف خاکی و محلول‌پاشی ریز جانداران مؤثر بر ویژگی‌های رشدی زعفران در حضور کودهای شیمیایی و آلی

حسن ریوندی؛ حمید مروی؛ متین جامی معینی

دوره 4، شماره 2 ، مرداد 1395، ، صفحه 105-117

https://doi.org/10.22048/jsat.2016.17361

چکیده
  به‌منظور بررسی اثر روش مصرف ریزجانداران مؤثر بر ویژگی‌های رشدی زعفران در حضور کودهای شیمیایی و آلی، آزمایشی در سال زراعی 93-1392 در شهرستان ششتمد خراسان رضوی انجام شد. آزمایش به‌صورت کرت‌های خردشده در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اصلی آزمایش شامل روش مصرف ریزجانداران مؤثر (EM) در سه سطح عدم مصرف، ...  بیشتر