با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
علوم و صنایع دارویی و پزشکی
مروری بر اثرات قلبی عروقی زعفران و مواد مؤثره آن

بی بی مرجان رضوی؛ محسن ایمن شهیدی؛ خلیل آبنوس؛ حسین حسین زاده

دوره 1، شماره 2 ، اسفند 1392، ، صفحه 3-13

https://doi.org/10.22048/jsat.2014.4814

چکیده
  گیاه زعفران با نام علمی (L. Crocus sativus) از خانواده Iridaceae، دارای کاربردهای فراوانی در دنیا و به‌ویژه ایران می‌باشد. علاوه بر کاربرد آن به‌عنوان رنگ و اسانس، زعفران دارای خواص و کاربردهای دارویی و درمانی متعددی می باشد. کلاله زعفران حاوی بیش از 150 ماده شیمیایی بوده که از میان آنها کروسین، پیکروکروسین و سافرانال در ایجاد اثرات فارماکولوژیک ...  بیشتر