کلیدواژه‌ها = کود دامی
تعداد مقالات: 9
2. بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 207-225

محمود غلامی؛ محمد کافی؛ حمید رضا خزایی؛ حسین ابرقوئی


3. بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 227-244

محمدباقر عالیزاده؛ حسن مکاریان؛ علی عبادی خزینه قدیم؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ احمد غلامی


5. ارزیابی مدیریت تلفیقی حاصلخیزکننده‌های خاک و آبیاری تابستانه بر خصوصیات زراعی و عملکرد گل و کلاله زعفران

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 393-414

قربانعلی اسدی؛ سرور خرم دل؛ رضا قربانی؛ بهاره بیچرانلو


6. فراتحلیل پژوهش‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کود‌های آلی و عملیات زراعی در ایران

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 311-327

محمود مختاری؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی


7. اثر تاریخ اولین آبیاری و تیمارهای کود آلی بر عملکرد زعفران در شرایط آب و هوایی خواف

دوره 3، شماره 1، بهار 1394، صفحه 33-25

حمیدرضا عثمانی رودی؛ علی معصومی؛ حسن حمیدی؛ سید علیرضا رضوی


9. تأثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 22-39

فاطمه حسن زاده اول؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمد بنایان اول؛ رضا خراسانی