کلیدواژه‌ها = کود دامی
1. بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهنده‌های رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) در وزن‌های مختلف بنه مادری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اردیبهشت 1398

مهدی ابراهیمی؛ محسن پویان؛ محمد مهدی نژاد


2. بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 207-225

محمود غلامی؛ محمد کافی؛ حمید رضا خزایی؛ حسین ابرقوئی


3. بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 227-244

محمدباقر عالیزاده؛ حسن مکاریان؛ علی عبادی خزینه قدیم؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ احمد غلامی


5. ارزیابی مدیریت تلفیقی حاصلخیزکننده‌های خاک و آبیاری تابستانه بر خصوصیات زراعی و عملکرد گل و کلاله زعفران

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 393-414

قربانعلی اسدی؛ سرور خرم دل؛ رضا قربانی؛ بهاره بیچرانلو


6. فراتحلیل پژوهش‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کود‌های آلی و عملیات زراعی در ایران

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 311-327

محمود مختاری؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی


7. اثر تاریخ اولین آبیاری و تیمارهای کود آلی بر عملکرد زعفران در شرایط آب و هوایی خواف

دوره 3، شماره 1، بهار 1394، صفحه 33-25

حمیدرضا عثمانی رودی؛ علی معصومی؛ حسن حمیدی؛ سید علیرضا رضوی


9. تأثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 22-39

فاطمه حسن زاده اول؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمد بنایان اول؛ رضا خراسانی