با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
نگاهی جامع به کارآیی مصرف نیتروژن و فسفر در زعفران (.Crocus sativus L)

علیرضا کوچکی؛ سید محمد سیدی

دوره 4، شماره 2 ، مرداد 1395، ، صفحه 75-91

https://doi.org/10.22048/jsat.2016.17359

چکیده
  زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی است که از نظر بیولوژیکی یک ساله است، اما می‌تواند در شرایط زراعی به عنوان گیاهی چند ساله مورد کشت قرار گیرد. وجود اختلالات سیتولوژیکی به صورت ژنوم تریپلوئیدی و نیز خود ناسازگاری، عوامل ایجاد پدیده عقیمی در زعفران می‌باشند. از این رو، رشد زعفران هر ساله از طریق مناطق مریستمی که در سطح بنه‌ مادری قرار دارد، ...  بیشتر