موضوعات = سایر موضوعات مرتبط با زعفران
تعداد مقالات: 35
1. شناسایی و اولویت‌بندی راهبردهای توسعه کارآفرینی و تجاری‌سازی زعفران مناطق روستایی استان خراسان جنوبی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 575-597

حمید علیزاده؛ حبیب الله سالارزهی؛ گل بهار پورانجنار


2. ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایه‌اندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 8، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 527-542

حمید رضا توکلی کاخکی؛ حمید رضا شریفی؛ زهره نبی پور


3. تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده

دوره 8، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 543-574

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ عبداله ملا فیلابی؛ علی فائزیان؛ نورا عربشاهی دلوئی


4. بررسی اثر محلول‌پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L)

دوره 8، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 307-323

محمدعلی بهدانی؛ مهدی گرامی صادقیان؛ سید وحید اسلامی؛ محمدحسین امینی فرد


6. ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 295-304

فهیمه خادم پور؛ عباس خاشعی سیوکی؛ محمدعلی بهدانی


7. ارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران

دوره 7، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 505-519

ام البنین بذرافشان؛ زهرا گرکانی نژاد مشیزی


8. ارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو

دوره 7، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 377-396

سیبویه اقا محمدی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ علی شهیدی؛ سیدرضا هاشمی


13. مطالعه اثر کودهای آلی و شیمیایی بر ویژگی‌های بنه‌های دختری و گل زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 291-308

زکیه شریعتمداری؛ محمود شور؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی تهرانی فر؛ احمد احمدیان


14. بررسی اثر چند روش‏ فیزیکی و زراعی بر جمعیت کنه (Rhizoglyphus robini) و عملکرد کلاله زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 323-337

حسن رحیمی؛ احسان ترابی؛ حسین رحیمی؛ مهدی عراقی؛ محمد روشناوندی


15. بررسی فلور و ساختار جوامع علف‌های هرز مزارع زعفران (.Crocus sativus L) استان خراسان رضوی

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 339-353

علی اصغر پادارلو؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ محمد حسن راشد محصل؛ حسن فیضی


16. ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش‌های سنتی و استفاده از ترولی

دوره 6، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 253-267

محمد حسین عباسپور فرد؛ حسین یوسف زاده؛ امین اظهری؛ محمدعلی ابراهیمی نیک؛ معین حدادی مقدم


18. اولین گزارش بیماری پوسیدگی بنه زعفران وحشی ناشی از Fusarium oxysporum در ایران

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 119-123

قاسم نجاری؛ خشنود نوراللهی؛ مریم پیری


19. ارزیابی اقتصادی خدمات و کارکردهای بوم‌نظام‌های تولید زعفران در استان خراسان رضوی

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 73-89

سرور خرم دل؛ پرویز رضوانی مقدم؛ افسانه امین غفوری


22. فراتحلیل پژوهش‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کود‌های آلی و عملیات زراعی در ایران

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 311-327

محمود مختاری؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی


24. بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری)

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 107-122

علیرضا کوچکی؛ علیرضا کرباسی؛ سید محمد سیدی


25. مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 185-194

عباس محمدی؛ سیمین نجار؛ فهیمه سنگی کاظم آباد