با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران

آ

  • آقاپور صباغی، محمد بررسی عوامل موثر بر صادرات زعفران ایران به کشورهای بریکس (رهیافت پانل دیتا) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 411-420]

ا

  • ابرقوئی، حسین بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

  • ابوالحسنی، لیلی برآورد هزینه‌های زیست‌محیطی انتشار گازهای گلخانه‌ای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربت‌حیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

  • اسدی، قربانعلی تأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]

  • اسدی، قربانعلی ارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 155-170]

  • اسماعیلیان، یاسر بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستم‌های تغذیه آلی، ‏بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-40]

  • اشرفی، مرتضی بررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]

  • اصغری، رضا تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]

  • اصفهانی، سید محمد جعفر کاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 491-503]

  • افتاده فدافن، علی بررسی تأثیر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی‏های بنه‏های دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]

  • اقا محمدی، سیبویه ارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]

  • اکبریان، مریم بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]

  • اله دادی، ایرج تأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]

  • امیری، محمدبهزاد بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستم‌های تغذیه آلی، ‏بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-40]

  • امینی زاده، میلاد بررسی عوامل اثرگذار بر مصرف کودهای شیمیایی در مزارع زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 359-376]

  • امینی زاده، میلاد ارزیابی اثر عضویت ایران در موافقت‌نامه‌های تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]

  • امینی فرد، محمد حسین بررسی تأثیر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی‏های بنه‏های دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]

  • امینی فرد، محمد حسین تأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]

  • انصاریان مهابادی، شیرین تأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]

  • ایزانلو، علی بررسی تنوع ژنتیکی در زعفران های با بیش از سه کلاله با استفاده از نشانگرمولکولی SSR و ISSR [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 347-358]

  • ایزدی دربندی، ابراهیم بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]

ب

  • بختیاری، سعید تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]

  • بذرافشان، ام البنین ارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 505-519]

  • بهدانی، محمد علی بررسی تنوع ژنتیکی در زعفران های با بیش از سه کلاله با استفاده از نشانگرمولکولی SSR و ISSR [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 347-358]

  • بهدانی، محمد علی بررسی تأثیر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی‏های بنه‏های دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]

  • بهزادیان، بهناز درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]

ج

  • جلیلی، احسان اله مطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]

  • جماعتی اردکانی، راضیه تحلیل اثرات روانشناختی اجتماعی (امنیت شغلی و کیفیت زندگی کاری) بر افزایش رضایت شغلی زعفران‌کاران شهرستان بافق [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

ح

  • حبیبی، داود مطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]

  • حسین پورآزاد، نورالدین شناسایی و بیان نوترکیب ایزوفرم ژنی سنتز کننده کروسین در کلاله زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 481-490]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس ارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]

  • خرم دل، سرور تأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]

  • خرم دل، سرور اثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنه‌های دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]

  • خرم دل، سرور بررسی اثرات زیست‌محیطی نظام‌های تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

  • خزاعی، جواد کاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 491-503]

  • خزایی، حمید رضا بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

  • خضری، داریوش برآورد هزینه‌های زیست‌محیطی انتشار گازهای گلخانه‌ای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربت‌حیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

  • خندان ده ارباب، سکینه تأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]

د

  • داداشی، محمد رضا تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]

  • داوری، کامران بررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]

  • دوراندیش، آرش بررسی عوامل اثرگذار بر مصرف کودهای شیمیایی در مزارع زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 359-376]

ذ

  • ذباح، ایمان درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]

ر

  • رستگاری پور، فاطمه بررسی دیدگاه زعفران‌کاران درخصوص تغییرات اقلیم و استراتژی‌های سازگاری (مطالعه موردی: شهرستان تربت‌حیدریه) [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 551-562]

  • رضادوست، حسن مقایسه عملکرد ابزارهای سرهم‌بندی ترنسکریپتوم در گیاه زعفران زراعی (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]

  • رضایی، انیس واکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]

  • رضایی، انیس تاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]

  • رضایی، رویا درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]

  • رضوانی مقدم، پرویز تأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]

  • رضوانی مقدم، پرویز ارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 155-170]

  • رضوانی مقدم، پرویز برنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنه‌های زعفران: موانع و ارائه راهکارها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 457-479]

  • رضوانی مقدم، پرویز اثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنه‌های دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]

  • رضوی، سید علیرضا تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]

  • رضویان، محسن ارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 155-170]

  • رفیعی، حامد بررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

  • رمضانی، محمدرضا بررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

  • رمضانی، محمدرضا بررسی عوامل اثرگذار بر مصرف کودهای شیمیایی در مزارع زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 359-376]

  • رمضانی، محمدرضا ارزیابی اثر عضویت ایران در موافقت‌نامه‌های تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]

  • روحانی، حمید ارزیابی کیفی، کمی و اقتصادی تناسب اراضی جلگه رخ شهرستان تربت‌حیدریه جهت کشت گندم و زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 93-109]

  • روشنک، سحر بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]

  • ریاحی، اندیشه ارزیابی اثر عضویت ایران در موافقت‌نامه‌های تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]

ز

  • زندی دره غریبی، بهاره الگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 397-410]

س

  • سالاری، امیر ارزیابی کیفی، کمی و اقتصادی تناسب اراضی جلگه رخ شهرستان تربت‌حیدریه جهت کشت گندم و زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 93-109]

  • سلامی، سید علیرضا مقایسه عملکرد ابزارهای سرهم‌بندی ترنسکریپتوم در گیاه زعفران زراعی (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]

  • سلطانی، الیاس تأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]

  • سیدی، سید محمد برنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنه‌های زعفران: موانع و ارائه راهکارها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 457-479]

ش

  • شاهنوشی، ناصر برآورد هزینه‌های زیست‌محیطی انتشار گازهای گلخانه‌ای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربت‌حیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

  • شکرپور، مجید مقایسه عملکرد ابزارهای سرهم‌بندی ترنسکریپتوم در گیاه زعفران زراعی (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]

  • شهیدی، علی ارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]

  • شهیدی، فخری بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]

  • شیبانی، ملیحه بررسی دیدگاه زعفران‌کاران درخصوص تغییرات اقلیم و استراتژی‌های سازگاری (مطالعه موردی: شهرستان تربت‌حیدریه) [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 551-562]

ع

  • عالیزاده، محمدباقر بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]

  • عبادی خزینه قدیم، علی بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]

  • عباس زاده، مهدی ارزیابی کیفی، کمی و اقتصادی تناسب اراضی جلگه رخ شهرستان تربت‌حیدریه جهت کشت گندم و زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 93-109]

  • عیاری، مهدی بررسی تأثیر فرآیند خشک ‌کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-91]

  • عیوضی، علیرضا مطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]

غ

  • غلامی، احمد بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]

  • غلامی، محمود بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

ف

  • فلاحی، حمید رضا تأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]

  • فیضی، حسن واکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]

  • فیضی، حسن تاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]

  • فیضی، حسن تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]

ق

  • قربانی جاوید، مجید تأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]

ک

  • کافی، محمد بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

  • کاوه، حامد تأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]

  • کرباسی، علیرضا اثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]

  • کرباسی، علیرضا برآورد هزینه‌های زیست‌محیطی انتشار گازهای گلخانه‌ای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربت‌حیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

  • کرباسی، علیرضا الگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 397-410]

  • کرباسی، علیرضا ارزیابی اثر عضویت ایران در موافقت‌نامه‌های تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]

  • کسعلی، صدیقه بررسی تأثیر فرآیند خشک ‌کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-91]

  • کوچکی، آرش بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]

گ

  • گرکانی نژاد مشیزی، زهرا ارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 505-519]

  • گنج آبادی، فرناز مطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]

ل

  • لطفعلی پور، محمد رضا بررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]

م

  • ماروسی، علی درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]

  • محتشمی، تکتم الگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 397-410]

  • محمدزاده، سید حسین اثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]

  • مرادی، روح الله واکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]

  • مرادی، روح الله تاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]

  • مرادی نژاد، فرید بررسی تأثیر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی‏های بنه‏های دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]

  • معلم بنهنگی، فاطمه تأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]

  • معلم بنهنگی، فاطمه بررسی اثرات زیست‌محیطی نظام‌های تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

  • مکاریان، حسن بررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]

  • ملافیلابی، عبداله بررسی اثرات زیست‌محیطی نظام‌های تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

  • مویدی، علی اکبر اثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنه‌های دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]

  • مینایی، سعید بررسی تأثیر فرآیند خشک ‌کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-91]

ن

  • نجاری، قاسم تنوع ژنتیکی قارچ Alternaria alternata عامل پوسیدگی زعفران با استفاده از نشانگرهای ملکولی در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 331-346]

  • نصیری محلاتی، مهدی بررسی اثرات زیست‌محیطی نظام‌های تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]

  • نظام الاسلامی، امین برآورد هزینه‌های زیست‌محیطی انتشار گازهای گلخانه‌ای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربت‌حیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

  • نوراللهی، خشنود تنوع ژنتیکی قارچ Alternaria alternata عامل پوسیدگی زعفران با استفاده از نشانگرهای ملکولی در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 331-346]

  • نوروزی، حسین بررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]

و

  • واحدی، مریم مقایسه عملکرد ابزارهای سرهم‌بندی ترنسکریپتوم در گیاه زعفران زراعی (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]

  • وریدی، محمدجواد بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]

ه

  • هاشمی، سیدرضا ارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]

  • هریوندی، محمدرضا اثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنه‌های دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]

  • هوشمند، محمود بررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]

ی

  • یثربی، سید احسان درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]