ا
-
احمدی، عباس
پیشبینی عملکرد زعفران برمبنای خصوصیات خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی و شبکههای عصبی مصنوعی در منطقه وامنان استان گلستان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 159-175]
-
احمدیان، احمد
بررسی برخی پاسخهای فیزیولوژیکو عملکردی زعفران (Crocus sativus L.) به تنش شوری تحت تاثیرکاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر ابرجاذب [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 375-393]
-
اسفندیاری، مهرداد
پیشبینی عملکرد زعفران برمبنای خصوصیات خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی و شبکههای عصبی مصنوعی در منطقه وامنان استان گلستان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 159-175]
-
اسکندری، مهناز
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
-
اسماعیلیان، مژگان
ارزیابی روشهای مختلف استخراج برخواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره بنه زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 269-284]
-
اصغرپور ماسوله، احمدرضا
بخشبندی منفعتی بازار زعفران ایران با استفاده از الگوریتمهای خوشهبندی قطعی و فازی در مشهد [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 193-208]
-
اصغرپور ماسوله، احمدرضا
رتبهبندی و بررسی اثر ویژگیهای زعفران بر ترجیحات مصرفکنندگان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 91-106]
-
اصغری زکریا، رسول
اثر سطوح مختلف کیتوزان بر مقادیر و بیان ژن های کروسین و سافرانال در محیط کشت مایع زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-90]
-
اکبری آدرگانی، بهروز
استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیرمخرّب زعفران واقعی و تقلبی [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 409-429]
-
امیدی، منصور
اثر سطوح مختلف کیتوزان بر مقادیر و بیان ژن های کروسین و سافرانال در محیط کشت مایع زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-90]
-
امیر مرادی، شهرام
اثر غلظت و تعداد دفعات محلول پاشی سیلیس بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 323-341]
ب
-
بحرینی، ذاکر
اثر حلال اتانول-آب بر استخراج کروسین به روش فراصوت از زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 285-293]
-
بهدانی، محمدعلی
اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 43-79]
پ
-
پهلوان راد، محمدرضا
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
-
پورقاسمیان، نسیبه
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر جمعیت علفهای هرز و خصوصیات رشدی و عملکردی زعفران در منطقه قائنات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 143-158]
ت
-
تشکری، فاطمه
پیشبینی عملکرد زعفران برمبنای خصوصیات خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی و شبکههای عصبی مصنوعی در منطقه وامنان استان گلستان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 159-175]
-
توحیدی، امیرحسین
بخشبندی منفعتی بازار زعفران ایران با استفاده از الگوریتمهای خوشهبندی قطعی و فازی در مشهد [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 193-208]
-
توحیدی، امیرحسین
رتبهبندی و بررسی اثر ویژگیهای زعفران بر ترجیحات مصرفکنندگان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 91-106]
-
توکلی کاخکی، حمید رضا
بررسی اثر رفتار جبرانی تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر خصوصیات رویشی و عملکرد زعفران (Crocus.sativus L.) [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 227-248]
ج
-
جامی الاحمدی، مجید
اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 43-79]
-
جهانی، مسلم
ارزیابی روشهای مختلف استخراج برخواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره بنه زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 269-284]
ح
-
حسنی-مهموئی، بهروز
بخشبندی منفعتی بازار زعفران ایران با استفاده از الگوریتمهای خوشهبندی قطعی و فازی در مشهد [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 193-208]
-
حسنی-مهموئی، بهروز
رتبهبندی و بررسی اثر ویژگیهای زعفران بر ترجیحات مصرفکنندگان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 91-106]
خ
-
خرم دل، سرور
بهینهسازی کود دامی و محلولپاشی برگی با دلفارد بر عملکرد گل و بنه زعفران ((Crocus sativus L. با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 3-27]
-
خرم دل، سرور
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
-
خرم دل، سرور
ارزیابی ردپای کربن برای نظامهای تولید زعفران در استانهای خراسان [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 249-267]
-
خلیلیان موحد، محمد
استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیرمخرّب زعفران واقعی و تقلبی [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 409-429]
-
خواجویی نژاد، غلامرضا
تغییر در کیفیت و اجزاء ترکیبات فرار زعفران تحت تأثیر زمان نگهداری در دو سال متوالی [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
-
خوش پیک، سمیه
بررسی برخی پاسخهای فیزیولوژیکو عملکردی زعفران (Crocus sativus L.) به تنش شوری تحت تاثیرکاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر ابرجاذب [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 375-393]
-
خوشکام، مریم
مقایسهی ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ زﻋﻔﺮﺍنﻫﺎی مناطق مختلف استان خراسان رضوی ﺑﺮ ﺍﺳﺎس ﺧﺍﺳﺘﮕﺎه ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯾﯽ آﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍز ﺗﮑﻨﯿﮏ ﮐﺮﻭﻣﺎﺗﻮﮔﺮﺍﻓﯽ ﮔﺎزی-ﻃﯿﻒ ﺳﻨﺠﯽ ﺟﺮﻣﯽ (GC-MS) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 177-191]
ر
-
رضوانی مقدم، پرویز
اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 43-79]
-
رضوانی مقدم، پرویز
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
ز
-
زارع، ناصر
اثر سطوح مختلف کیتوزان بر مقادیر و بیان ژن های کروسین و سافرانال در محیط کشت مایع زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-90]
-
زکی عقل، محمد
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
-
زمانی، الناز
اثر محلول پاشی برگی کلات آهن بر برخی صفات فیزیولوژیکی زعفران (Crocus sativus L) در کرمانشاه [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 343-356]
-
زندی دره غریبی، بهاره
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان زعفرانکار برای آزمون کنترل کیفیت محصول [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 311-322]
-
زین الدینی، علی
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
س
-
سالاری، هومن
اثر محلول پاشی برگی کلات آهن بر برخی صفات فیزیولوژیکی زعفران (Crocus sativus L) در کرمانشاه [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 343-356]
-
سلطان احمدی، عبداله
ارزیابی ردپای کربن برای نظامهای تولید زعفران در استانهای خراسان [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 249-267]
-
سیدجلالی، سید علیرضا
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
-
سیدمحمدی، جواد
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
ش
-
شباهنگ، جواد
بهینهسازی کود دامی و محلولپاشی برگی با دلفارد بر عملکرد گل و بنه زعفران ((Crocus sativus L. با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 3-27]
-
شریفی، حمید رضا
بررسی اثر رفتار جبرانی تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر خصوصیات رویشی و عملکرد زعفران (Crocus.sativus L.) [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 227-248]
-
شیبانی، ملیحه
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل زعفران کاران به کشت زعفران ارگانیک [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 107-119]
ص
-
صبوحی صابونی، محمود
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان زعفرانکار برای آزمون کنترل کیفیت محصول [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 311-322]
-
صحابی، حسین
ارزیابی تاثیر پارامترهای اقلیمی بر رفتار گلدهی و عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استانهای خراسان رضوی و جنوبی [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 357-373]
-
صدرابادی، رضا
بررسی برخی پاسخهای فیزیولوژیکو عملکردی زعفران (Crocus sativus L.) به تنش شوری تحت تاثیرکاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر ابرجاذب [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 375-393]
ط
-
طاهرخانی، توفیق
اثر سطوح مختلف کیتوزان بر مقادیر و بیان ژن های کروسین و سافرانال در محیط کشت مایع زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-90]
-
طاهرخانی، محبوبه
اثر سطوح مختلف کیتوزان بر مقادیر و بیان ژن های کروسین و سافرانال در محیط کشت مایع زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-90]
ع
-
عابدی، محمد
اثر حلال اتانول-آب بر استخراج کروسین به روش فراصوت از زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 285-293]
-
عالی، صمد
علل و پیامدهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 209-224]
-
عین افشار، سودابه
ارزیابی روشهای مختلف استخراج برخواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره بنه زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 269-284]
ف
-
فاریابی، محمد
علل و پیامدهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 209-224]
-
فلاحی، حمید رضا
اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 43-79]
-
فیضی، جواد
مقایسهی ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ زﻋﻔﺮﺍنﻫﺎی مناطق مختلف استان خراسان رضوی ﺑﺮ ﺍﺳﺎس ﺧﺍﺳﺘﮕﺎه ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯾﯽ آﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍز ﺗﮑﻨﯿﮏ ﮐﺮﻭﻣﺎﺗﻮﮔﺮﺍﻓﯽ ﮔﺎزی-ﻃﯿﻒ ﺳﻨﺠﯽ ﺟﺮﻣﯽ (GC-MS) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 177-191]
-
فیضی، جواد
ارزیابی روشهای مختلف استخراج برخواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره بنه زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 269-284]
ق
-
قاسم زاده گنجه ای، محمد
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
-
قبادی، مختار
اثر محلول پاشی برگی کلات آهن بر برخی صفات فیزیولوژیکی زعفران (Crocus sativus L) در کرمانشاه [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 343-356]
-
قربانی، محمد
بخشبندی منفعتی بازار زعفران ایران با استفاده از الگوریتمهای خوشهبندی قطعی و فازی در مشهد [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 193-208]
-
قربانی، محمد
رتبهبندی و بررسی اثر ویژگیهای زعفران بر ترجیحات مصرفکنندگان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 91-106]
-
قنبری، جلال
تغییر در کیفیت و اجزاء ترکیبات فرار زعفران تحت تأثیر زمان نگهداری در دو سال متوالی [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
ک
-
کرباسی، علیرضا
بخشبندی منفعتی بازار زعفران ایران با استفاده از الگوریتمهای خوشهبندی قطعی و فازی در مشهد [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 193-208]
-
کرباسی، علیرضا
رتبهبندی و بررسی اثر ویژگیهای زعفران بر ترجیحات مصرفکنندگان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 91-106]
-
کرباسی، علیرضا
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان زعفرانکار برای آزمون کنترل کیفیت محصول [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 311-322]
-
کرمانی، منصوره
اثر غلظت و تعداد دفعات محلول پاشی سیلیس بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 323-341]
-
کرمی پور اصفهانی، مائده
اثر حلال اتانول-آب بر استخراج کروسین به روش فراصوت از زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 285-293]
-
کریمی نوقابی، مهدی
استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیرمخرّب زعفران واقعی و تقلبی [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 409-429]
-
کهنسال، محمد رضا
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل زعفران کاران به کشت زعفران ارگانیک [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 107-119]
-
کوچکی، علیرضا
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
ل
-
لطفی، رضا
علل و پیامدهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 209-224]
م
-
محتشمی، تکتم
اندازهگیری تمایل به پرداخت زعفران کاران برای بنه استاندارد زعفران [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 295-310]
-
محمدپور، مجتبی
استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیرمخرّب زعفران واقعی و تقلبی [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 409-429]
-
محمدزاده مقدم، مرتضی
استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیرمخرّب زعفران واقعی و تقلبی [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 409-429]
-
محمدی ترکاشوند، علی
پیشبینی عملکرد زعفران برمبنای خصوصیات خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی و شبکههای عصبی مصنوعی در منطقه وامنان استان گلستان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 159-175]
-
محمودزاده، مرتضی
علل و پیامدهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 209-224]
-
مرادی، روح الله
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر جمعیت علفهای هرز و خصوصیات رشدی و عملکردی زعفران در منطقه قائنات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 143-158]
-
مصطفوی، محمد جواد
ارزیابی ردپای کربن برای نظامهای تولید زعفران در استانهای خراسان [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 249-267]
-
معلم بنهنگی، فاطمه
بهینهسازی کود دامی و محلولپاشی برگی با دلفارد بر عملکرد گل و بنه زعفران ((Crocus sativus L. با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 3-27]
-
معلم بنهنگی، فاطمه
ارزیابی تاثیر پارامترهای اقلیمی بر رفتار گلدهی و عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استانهای خراسان رضوی و جنوبی [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 357-373]
-
مقری فریز، علیرضا
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
-
مقیمی، ابوالحسن
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
-
ملافیلابی، عبداله
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
-
موسوی، سید محسن
مقایسهی ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ زﻋﻔﺮﺍنﻫﺎی مناطق مختلف استان خراسان رضوی ﺑﺮ ﺍﺳﺎس ﺧﺍﺳﺘﮕﺎه ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯾﯽ آﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍز ﺗﮑﻨﯿﮏ ﮐﺮﻭﻣﺎﺗﻮﮔﺮﺍﻓﯽ ﮔﺎزی-ﻃﯿﻒ ﺳﻨﺠﯽ ﺟﺮﻣﯽ (GC-MS) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 177-191]
-
میر شمسی کاخکی، امین
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
ن
-
ناتوان، زهره
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر جمعیت علفهای هرز و خصوصیات رشدی و عملکردی زعفران در منطقه قائنات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 143-158]
-
نباتی، جعفر
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
-
نبی پور، زهره
بررسی اثر رفتار جبرانی تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر خصوصیات رویشی و عملکرد زعفران (Crocus.sativus L.) [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 227-248]
-
نصیری محلاتی، مهدی
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
-
نصیری محلاتی، مهدی
ارزیابی ردپای کربن برای نظامهای تولید زعفران در استانهای خراسان [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 249-267]
-
نظامی، احمد
شاخصهای تولید بنههای استاندارد و سالم زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 121-141]
-
نقی زاده، مهدی
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر جمعیت علفهای هرز و خصوصیات رشدی و عملکردی زعفران در منطقه قائنات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 143-158]
-
نویدی، میرناصر
بررسی تناسب اراضی و تدوین جدول نیازهای رویشی خاک و زمیننما برای زعفران [دوره 9، شماره 4، 1400، صفحه 395-408]
ه
-
هوشمند، مینا
ارزیابی ردپای کربن برای نظامهای تولید زعفران در استانهای خراسان [دوره 9، شماره 3، 1400، صفحه 249-267]