آ
-
آریان پور، حسام
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
آقاصفری، حنانه
سنجش کارایی صادرات زعفران ایران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-83]
ا
-
احمدی، سیما
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
-
اخلاقی امیری، حسینعلی
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
-
اسماعیلی، احمد
شناسایی نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره در گیاه زعفران (.crocus sativus L) با استفاده از داده های RNA-Seq [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 149-161]
-
اکبری مقدم، بیت اله
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
-
امیدی، حشمت
تاثیر کودهای مرغی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد گل و بنه-های دختری زعفران (Crocus sativus L.) تحت رژیمهای آبیاری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 19-39]
-
امینی زاده، میلاد
سنجش کارایی صادرات زعفران ایران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-83]
-
امینی زاده، میلاد
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
ایزانلو، علی
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
ب
-
باغبان حقیقی، سارا
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
بستانی، امیر
تاثیر کودهای مرغی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد گل و بنه-های دختری زعفران (Crocus sativus L.) تحت رژیمهای آبیاری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 19-39]
-
بهدانی، محمدعلی
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
پ
-
پورقاسمیان، نسیبه
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
ت
-
ترابی، بنیامین
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
توکلی کاخکی، حمیدرضا
بررسی اثر تراکم کاشت، اندازه بنه و عمق کاشت بر کمیت و کیفیت بنه استحصالی از مزارع ازدیادی بنه زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 367-345]
ث
-
ثانی حیدری، علیرضا
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
ج
-
جعفری زاده، حمیدرضا
عوامل موثر بر ریسک اعتباری تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 407-419]
-
جلالی، عباس
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
جلیلی، سید میثم
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
-
جهانی، مسلم
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
ح
-
حسین پورآزاد، نورالدین
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
خ
-
خرم دل، سرور
اثر سال برداشت بنه بر ویژگیهای زراعی و عملکرد بنههای دختری و گل زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-116]
-
خرم دل، سرور
اثر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک بر خصوصیات رشد و عملکرد زعفران: فراتحلیل مطالعات مزرعهای [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 129-147]
د
-
درویش نیا، مصطفی
شناسایی نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره در گیاه زعفران (.crocus sativus L) با استفاده از داده های RNA-Seq [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 149-161]
-
درویشیان، علی
شناسایی نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره در گیاه زعفران (.crocus sativus L) با استفاده از داده های RNA-Seq [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 149-161]
-
دمورتاس، اولیویا
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
-
دهباشی، مصطفی
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
دهدشتی، مسعود
آثار رفاهی افزایش رقابت در بازار محصولات صادراتی (مورد مطالعه: محصول زعفران) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 287-302]
ذ
-
ذبیحی، حمیدرضا
ارزیابی وضعیت تغذیهای زعفران (Crocus sativus L) در استان خراسان جنوبی با روش"انحراف از درصد بهینه" (DOP ) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 117-127]
ر
-
رجایی، امیر
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
رستگاری پور، فاطمه
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
-
رستگاری پور، فاطمه
عوامل موثر بر ریسک اعتباری تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 407-419]
-
رضائی، محمدرضا
سرهمبندی ترنسکریپتوم و شناسایی نشانگرهای EST-SSR در زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 41-49]
-
رفیعی، حامد
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
رمضانی کپورچالی، محمد
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
ز
-
زعفریان، فائزه
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
زنگی آبادی، مهدی
ارزیابی وضعیت تغذیهای زعفران (Crocus sativus L) در استان خراسان جنوبی با روش"انحراف از درصد بهینه" (DOP ) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 117-127]
س
-
سالاری، امیر
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
سالاریان، علی جان
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
سالاریان، علیجان
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
سالاریان، علیجان
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
-
سعیدی ابواسحقی، روحالله
تاثیر کودهای مرغی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد گل و بنه-های دختری زعفران (Crocus sativus L.) تحت رژیمهای آبیاری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 19-39]
-
سیفتی، سیدابراهیم
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
-
سیفی، علیرضا
سرهمبندی ترنسکریپتوم و شناسایی نشانگرهای EST-SSR در زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 41-49]
ش
-
شاهی، علی
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
-
شریفی، حمید رضا
سرهمبندی ترنسکریپتوم و شناسایی نشانگرهای EST-SSR در زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 41-49]
-
شریفی، حمید رضا
بررسی اثر تراکم کاشت، اندازه بنه و عمق کاشت بر کمیت و کیفیت بنه استحصالی از مزارع ازدیادی بنه زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 367-345]
ص
-
صحابی، حسین
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
صفرنژاد، محمدرضا
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
ع
-
عباسی، رحمت
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
عطاردی، بصیر
ارزیابی وضعیت تغذیهای زعفران (Crocus sativus L) در استان خراسان جنوبی با روش"انحراف از درصد بهینه" (DOP ) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 117-127]
غ
-
غفارزاده، الناز
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
ف
-
فرخی، ناصر
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
-
فلاحی، حمید رضا
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
-
فیضی، جواد
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
-
فیضی، حسن
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
ق
-
قاسمی، ابوالقاسم
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
ک
-
کاردان مقدم، حسین
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
کاوه، حامد
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
کرباسی، علیرضا
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
-
کریمی بکر، زهرا
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
-
کوچکی، علیرضا
اثر سال برداشت بنه بر ویژگیهای زراعی و عملکرد بنههای دختری و گل زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-116]
گ
-
گرمرودی اصیل، علی
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
ل
-
لطیفی، هدی
اثر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک بر خصوصیات رشد و عملکرد زعفران: فراتحلیل مطالعات مزرعهای [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 129-147]
م
-
محتشمی، تکتم
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
-
محتشمی، تکتم
عوامل موثر بر ریسک اعتباری تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 407-419]
-
محمدزاده، محمود
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
-
محمدی، حسین
سنجش کارایی صادرات زعفران ایران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-83]
-
محمدی، حمید
آثار رفاهی افزایش رقابت در بازار محصولات صادراتی (مورد مطالعه: محصول زعفران) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 287-302]
-
محمودی، سهراب
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
محیط اردکانی، علی محمد
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
-
مختاری، محمود
اثر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک بر خصوصیات رشد و عملکرد زعفران: فراتحلیل مطالعات مزرعهای [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 129-147]
-
مرادی، الهه
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
-
مرادی، روح الله
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
-
مرتضائی مقدم، فائزه
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
-
معلم بنهنگی، فاطمه
اثر سال برداشت بنه بر ویژگیهای زراعی و عملکرد بنههای دختری و گل زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-116]
-
مهدی زاده راینی، محمد جواد
آثار رفاهی افزایش رقابت در بازار محصولات صادراتی (مورد مطالعه: محصول زعفران) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 287-302]
-
میرزاپور باباجان، اکبر
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
ن
-
ناتوان، زهره
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
-
نبی پور، زهره
بررسی اثر تراکم کاشت، اندازه بنه و عمق کاشت بر کمیت و کیفیت بنه استحصالی از مزارع ازدیادی بنه زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 367-345]
-
نظریان فیروزآبادی، فرهاد
شناسایی نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره در گیاه زعفران (.crocus sativus L) با استفاده از داده های RNA-Seq [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 149-161]
-
نقیبی حسینی، سید محمد رضا
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
-
نقی زاده، مهدی
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
ه
-
هادی زاده میارکلائی، آرش
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
-
همتی کاخکی، عباس
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]