نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام مدل‌سازی تغییرات شیمیایی و میکروبی گل زعفران طی نگهداری با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 279-289]

ا

  • احتیاطی، احمد مدل‌سازی تغییرات شیمیایی و میکروبی گل زعفران طی نگهداری با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 279-289]
  • احمدی، محسن اثر مقدار زئولیت و مدیریت آبیاری بر برخی خصوصیات بنه زعفران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 201-213]
  • احمدیان، احمد تأثیر تراکم کاشت بر عملکرد گل و بنه دو نوع زعفران (.Crocus sativus L) اسپانیایی و ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 19-27]
  • اسدی، قربانعلی اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 93-103]
  • اسفنجاری کناری، رضا برآورد کارایی سود زراعت زعفران در شهرستان تربت‌حیدریه [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • اسمی، رامین تأثیر مقادیر مختلف تراکم و وزن بنه مادری بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی مشهد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]
  • اقحوانی شجری، مهسا بررسی خصوصیات بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) در پاسخ به تاریخ کاشت، مدیریت آبیاری و کاشت گیاهان همراه [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 3-18]
  • امیرنیا، رضا مطالعه تنوع ژنتیکی و برخی از صفات زراعی و کیفی در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 185-200]
  • امینی فرد، محمد حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 169-184]

ب

  • بابایی، فرشته ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی نمونه های زعفران ایران با استفاده از مارکر RAPD [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 267-277]
  • بشیری، مهدی کاربرد زمین آمار در پهنه‌بندی مناطق مستعد کشت زعفران در سطح استان خراسان رضوی بر اساس پارامترهای اقلیمی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 155-167]
  • بهدانی، محمد علی بررسی دانش بومی زعفران‌کاران پیرامون مسائل مرتبط با آبیاری (مطالعه موردی: خراسان جنوبی) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 41-50]
  • بهزادی، حسن مقایسه رفتار اطلاع‌یابی زعفران‌کاران نمونه با عادی استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 313-334]
  • بوذرجمهری، خدیجه بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تأکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
  • بیات، مهدی مطالعه تنوع ژنتیکی و برخی از صفات زراعی و کیفی در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 185-200]
  • بیناباجی، محمد حسین تأثیر مقادیر مختلف تراکم و وزن بنه مادری بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی مشهد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]

ت

  • تاجبخش، مهدی مطالعه تنوع ژنتیکی و برخی از صفات زراعی و کیفی در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 185-200]
  • تانیولاچ، بهاتین مطالعه تنوع ژنتیکی و برخی از صفات زراعی و کیفی در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 185-200]
  • توسن، معین Saffron Agronomy and Technology-Book of Abstracts: 2013-2016 [دوره 4، SUPPLEMENT، 1395، صفحه 1-78]
  • توکلی کاخکی، حمید رضا تأثیر مقادیر مختلف تراکم و وزن بنه مادری بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی مشهد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]

ج

  • جامی معینی، متین تأثیر مصرف خاکی و محلول‌پاشی ریز جانداران مؤثر بر ویژگی‌های رشدی زعفران در حضور کودهای شیمیایی و آلی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 105-117]
  • جلالی، عباس برآورد کارایی سود زراعت زعفران در شهرستان تربت‌حیدریه [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • جوانی، خدیجه بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تأکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
  • جولیانو، جووانی شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.Crocus sativus L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 291-300]

چ

  • چالاک، امین اثر مقدار زئولیت و مدیریت آبیاری بر برخی خصوصیات بنه زعفران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 201-213]

ح

  • حسن پور، مجتبی بررسی دانش بومی زعفران‌کاران پیرامون مسائل مرتبط با آبیاری (مطالعه موردی: خراسان جنوبی) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 41-50]
  • حسین پورآزاد، نورالدین شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.Crocus sativus L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 291-300]
  • حمیدی، حسن تأثیر مقادیر مختلف تراکم و وزن بنه مادری بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی مشهد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]
  • حیدری، سمیه استخراج وتعیین کروسین در نمونه های زعفران بااستفاده ازمیکرواستخراج مایع-مایع پخشی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 225-237]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس اثر مقدار زئولیت و مدیریت آبیاری بر برخی خصوصیات بنه زعفران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 201-213]
  • خرم دل، سرور اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 93-103]
  • خزیمه نژاد، حسین بررسی دانش بومی زعفران‌کاران پیرامون مسائل مرتبط با آبیاری (مطالعه موردی: خراسان جنوبی) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 41-50]
  • خلیلی، مریم استخراج وتعیین کروسین در نمونه های زعفران بااستفاده ازمیکرواستخراج مایع-مایع پخشی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 225-237]

د

  • درودی، هادی اثر هورمون‌های مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 143-154]
  • دلیر، مرضیه اثر هورمون‌های مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 143-154]

ر

  • رداد، ایرج مقایسه رفتار اطلاع‌یابی زعفران‌کاران نمونه با عادی استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 313-334]
  • رضوانی مقدم، پرویز بررسی خصوصیات بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) در پاسخ به تاریخ کاشت، مدیریت آبیاری و کاشت گیاهان همراه [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 3-18]
  • رضوانی مقدم، پرویز Saffron Agronomy and Technology-Book of Abstracts: 2013-2016 [دوره 4، SUPPLEMENT، 1395، صفحه 1-78]
  • رنجبر، غلامعلی شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.Crocus sativus L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 291-300]
  • ریوندی، حسن تأثیر مصرف خاکی و محلول‌پاشی ریز جانداران مؤثر بر ویژگی‌های رشدی زعفران در حضور کودهای شیمیایی و آلی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 105-117]

ز

  • زاده رحیم، سمیه مقایسه رفتار اطلاع‌یابی زعفران‌کاران نمونه با عادی استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 313-334]
  • زندی دره غریبی، بهاره تحلیل اقتصادی تولید و مقایسه کارایی فنی مزارع کوچک و بزرگ زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 119-132]

س

  • سالاری، امیر کاربرد زمین آمار در پهنه‌بندی مناطق مستعد کشت زعفران در سطح استان خراسان رضوی بر اساس پارامترهای اقلیمی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 155-167]
  • سلامی، سید علیرضا بررسی تنوع ژنتیکی برخی نمونه‌های زعفران ایران با استفاده از نشانگرهای ملکولی RAPD و ISSR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 257-265]
  • سیاری زهان، محمد حسن بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 169-184]
  • سیدی، سید محمد نگاهی جامع به کارآیی مصرف نیتروژن و فسفر در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 75-91]

ش

  • شرایعی، پروین مدل‌سازی تغییرات شیمیایی و میکروبی گل زعفران طی نگهداری با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 279-289]
  • شکرپور، مجید بررسی تنوع ژنتیکی برخی نمونه‌های زعفران ایران با استفاده از نشانگرهای ملکولی RAPD و ISSR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 257-265]
  • شیخ احمدی، فهیمه بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تأکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
  • شیرزادی لسکوکلایه، سمیه برآورد کارایی سود زراعت زعفران در شهرستان تربت‌حیدریه [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]

ص

  • صحابی، حسین تأثیر تراکم کاشت بر عملکرد گل و بنه دو نوع زعفران (.Crocus sativus L) اسپانیایی و ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 19-27]
  • صفرنژاد، عباس اثر هورمون‌های مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 143-154]

ط

  • طهماسبی، زهرا ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی نمونه های زعفران ایران با استفاده از مارکر RAPD [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 267-277]

ع

  • عابدی، زینب بررسی تنوع ژنتیکی برخی نمونه‌های زعفران ایران با استفاده از نشانگرهای ملکولی RAPD و ISSR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 257-265]
  • علمداری، سیده بی بی لیلا اثر هورمون‌های مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 143-154]
  • علوی زاده، سید امیر محمد اثرات کشت زعفران در پایداری اقتصادی روستاهای دهستان در بقاضی شهرستان نیشابور [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-142]
  • علیزاده سالطه، سعیده مقایسه ترکیبات موثره و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی زعفران تولید شده در شهرستان‌های کاشمر و مرند [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 215-224]

ف

  • فاضلی، آرش ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی نمونه های زعفران ایران با استفاده از مارکر RAPD [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 267-277]
  • فرهنگ فر، همایون بررسی دانش بومی زعفران‌کاران پیرامون مسائل مرتبط با آبیاری (مطالعه موردی: خراسان جنوبی) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 41-50]
  • فلاحی، حمید رضا بررسی خصوصیات بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) در پاسخ به تاریخ کاشت، مدیریت آبیاری و کاشت گیاهان همراه [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 3-18]
  • فیضی، حسن تأثیر تراکم کاشت بر عملکرد گل و بنه دو نوع زعفران (.Crocus sativus L) اسپانیایی و ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 19-27]
  • فیضی، حسن ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی نمونه های زعفران ایران با استفاده از مارکر RAPD [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 267-277]
  • فیضی، حسن Saffron Agronomy and Technology-Book of Abstracts: 2013-2016 [دوره 4، SUPPLEMENT، 1395، صفحه 1-78]

ق

  • قراری، فائزه Saffron Agronomy and Technology-Book of Abstracts: 2013-2016 [دوره 4، SUPPLEMENT، 1395، صفحه 1-78]
  • قلی زاده، زهره بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 169-184]

ک

  • کاشفی، مریم مقایسه ی کاربردی لاجیت، پروبیت و توبیت در بررسی عوامل موثر بر پذیرش بیمه زعفران مطالعه موردی:شهرستان قاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 239-254]
  • کاوه، حامد اثر عصاره گلبرگ زعفران بر کیفیت انبارمانی قطعات تازه برش خورده هندوانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 301-312]
  • کرباسی، علیرضا تحلیل اقتصادی تولید و مقایسه کارایی فنی مزارع کوچک و بزرگ زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 119-132]
  • کرباسی، علیرضا مقایسه ی کاربردی لاجیت، پروبیت و توبیت در بررسی عوامل موثر بر پذیرش بیمه زعفران مطالعه موردی:شهرستان قاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 239-254]
  • کرباسی، علیرضا Saffron Agronomy and Technology-Book of Abstracts: 2013-2016 [دوره 4، SUPPLEMENT، 1395، صفحه 1-78]
  • کلانتری، سیامک بررسی تنوع ژنتیکی برخی نمونه‌های زعفران ایران با استفاده از نشانگرهای ملکولی RAPD و ISSR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 257-265]
  • کوچکی، علیرضا بررسی خصوصیات بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) در پاسخ به تاریخ کاشت، مدیریت آبیاری و کاشت گیاهان همراه [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 3-18]
  • کوچکی، علیرضا نگاهی جامع به کارآیی مصرف نیتروژن و فسفر در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 75-91]

م

  • محتشمی، تکتم تحلیل اقتصادی تولید و مقایسه کارایی فنی مزارع کوچک و بزرگ زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 119-132]
  • محتشمی، تکتم Saffron Agronomy and Technology-Book of Abstracts: 2013-2016 [دوره 4، SUPPLEMENT، 1395، صفحه 1-78]
  • محمدزاده، سید حسین مقایسه ی کاربردی لاجیت، پروبیت و توبیت در بررسی عوامل موثر بر پذیرش بیمه زعفران مطالعه موردی:شهرستان قاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 239-254]
  • مختاریان، علی تأثیر مقادیر مختلف تراکم و وزن بنه مادری بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی مشهد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]
  • مروی، حمید تأثیر مصرف خاکی و محلول‌پاشی ریز جانداران مؤثر بر ویژگی‌های رشدی زعفران در حضور کودهای شیمیایی و آلی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 105-117]
  • میرلطفی، محمود رضا اثرات کشت زعفران در پایداری اقتصادی روستاهای دهستان در بقاضی شهرستان نیشابور [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-142]

ن

  • نظریان، رامین تأثیر تراکم کاشت بر عملکرد گل و بنه دو نوع زعفران (.Crocus sativus L) اسپانیایی و ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 19-27]
  • نعمت زاده، قربانعلی شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.Crocus sativus L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 291-300]
  • نعیم آبادی، نازنین اثرات کشت زعفران در پایداری اقتصادی روستاهای دهستان در بقاضی شهرستان نیشابور [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-142]

و

  • وکیلی قرطاول، معصومه مقایسه ترکیبات موثره و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی زعفران تولید شده در شهرستان‌های کاشمر و مرند [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 215-224]

ه

  • هاتفی فرجیان، محمد حسن اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 93-103]
  • هاشمی، سیدرضا اثر مقدار زئولیت و مدیریت آبیاری بر برخی خصوصیات بنه زعفران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 201-213]

ی

  • یامچی، احد شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.Crocus sativus L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 291-300]