آ
-
آبنوس، خلیل
مروری بر اثرات قلبی عروقی زعفران و مواد مؤثره آن [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-13]
ا
-
ابراهیمی، ابوالقاسم
برنامه عملیاتی برندسازی محصول زعفران ایران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-68]
-
ابراهیمی، اسماعیل
تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی توالیهای EST کلاله زعفران (.Crocus sativus L) به منظور تعیین جهتگیری کارکردی ژنوم و شبکه ژنی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 40-54]
-
ایمن شهیدی، محسن
مروری بر اثرات قلبی عروقی زعفران و مواد مؤثره آن [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-13]
ب
-
باقری، عبدالرضا
شناسایی برخی تقلبات زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
-
بنایان اول، محمد
تأثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 22-39]
-
بهشتی، حامد رضا
اندازه گیری میزان آفلاتوکسین در زعفران به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون ایمونوافینیتی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 102-111]
ت
-
توکلی، اکبر
اثر حذف جوانه ها و اندازه بنه بر صفات رشدی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 69-84]
ح
-
حسن زاده اول، فاطمه
تأثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 22-39]
-
حسین زاده، حسین
مروری بر اثرات قلبی عروقی زعفران و مواد مؤثره آن [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-13]
-
حسین زاده کرمانی، محمود
امکان سنجی نواحی مستعد کشت زعفران در دشت کاشمر با استفاده از GIS [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 71-95]
-
حمیدی، الهام
شناسایی برخی تقلبات زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
-
حیدری، سمیه
تاثیر حلال در پیش تغلیظ و اندازه گیری کادمیوم در نمونه های زعفران به روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه جامد شدن قطره آلی شناور- اسپکتروفتومتری UV- Vis [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 96-115]
خ
-
خراسانی، رضا
تأثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 22-39]
د
-
دهنوی، خلیل
برنامه عملیاتی برندسازی محصول زعفران ایران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-68]
ر
-
رضوانی مقدم، پرویز
تأثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 22-39]
-
رضوانی مقدم، پرویز
اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گلانگیزی زعفران (.Crocus sativus L) در سال دوم [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 55-70]
-
رضوانی مقدم، پرویز
مقایسه و بررسی اثر تراکم و وزن بنه بر عملکرد و اجزاء عملکرد زعفران در بسترهای خاکی و هیدروپونیک در تونل پلاستیکی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 14-28]
-
رضوی، بی بی مرجان
مروری بر اثرات قلبی عروقی زعفران و مواد مؤثره آن [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-13]
ژ
-
ژیانی اصغرزاده، مهناز
اندازه گیری میزان آفلاتوکسین در زعفران به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون ایمونوافینیتی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 102-111]
س
-
سروش زاده، علی
اثر حذف جوانه ها و اندازه بنه بر صفات رشدی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 69-84]
-
سیدی، سید محمد
اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گلانگیزی زعفران (.Crocus sativus L) در سال دوم [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 55-70]
ش
-
شاملو دشت پاگردی، روح اله
تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی توالیهای EST کلاله زعفران (.Crocus sativus L) به منظور تعیین جهتگیری کارکردی ژنوم و شبکه ژنی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 40-54]
-
شبان، محمود
بررسی کارایی فنی، بازاریابی و ساختار بازار زعفران ایران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 85-101]
-
شریفی، احمد
شناسایی برخی تقلبات زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
-
شمسی، جعفر
برنامه عملیاتی برندسازی محصول زعفران ایران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-68]
-
شوکت فدایی، محسن
بررسی کارایی فنی، بازاریابی و ساختار بازار زعفران ایران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 85-101]
ع
-
علـوی زاده، سید امیر محمد
امکان سنجی نواحی مستعد کشت زعفران در دشت کاشمر با استفاده از GIS [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 71-95]
-
علی اکبری، معصومه
تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی توالیهای EST کلاله زعفران (.Crocus sativus L) به منظور تعیین جهتگیری کارکردی ژنوم و شبکه ژنی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 40-54]
ف
-
فکور جنتی، سمیه سادات
اندازه گیری میزان آفلاتوکسین در زعفران به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون ایمونوافینیتی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 102-111]
-
فیضی، جواد
اندازه گیری میزان آفلاتوکسین در زعفران به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون ایمونوافینیتی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 102-111]
ق
-
قربانی جاوید، مجید
اثر حذف جوانه ها و اندازه بنه بر صفات رشدی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 69-84]
ک
-
کوچکی، علیرضا
پژوهشهای زراعی زعفران در ایران: روند گذشته و نگاهی به آینده [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 3-21]
-
کوچکی، علیرضا
اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گلانگیزی زعفران (.Crocus sativus L) در سال دوم [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 55-70]
-
کوچکی، علیرضا
مقایسه و بررسی اثر تراکم و وزن بنه بر عملکرد و اجزاء عملکرد زعفران در بسترهای خاکی و هیدروپونیک در تونل پلاستیکی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 14-28]
م
-
محمودی، ابوالفضل
بررسی کارایی فنی، بازاریابی و ساختار بازار زعفران ایران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 85-101]
-
مشتاقی، نسرین
شناسایی برخی تقلبات زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
-
معصوم زاده، ابوالفضل
برنامه عملیاتی برندسازی محصول زعفران ایران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-68]
-
ملافیلابی، عبداله
اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گلانگیزی زعفران (.Crocus sativus L) در سال دوم [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 55-70]
-
ملافیلابی، عبداله
مقایسه و بررسی اثر تراکم و وزن بنه بر عملکرد و اجزاء عملکرد زعفران در بسترهای خاکی و هیدروپونیک در تونل پلاستیکی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 14-28]
-
منظم اسماعیل پور، علی
امکان سنجی نواحی مستعد کشت زعفران در دشت کاشمر با استفاده از GIS [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 71-95]
ن
-
نصیری محلاتی، مهدی
مقایسه و بررسی اثر تراکم و وزن بنه بر عملکرد و اجزاء عملکرد زعفران در بسترهای خاکی و هیدروپونیک در تونل پلاستیکی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 14-28]
ه
-
همتی کاخکی، عباس
شناسایی برخی تقلبات زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]