با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران

ا

  • احمدیان، احمد اثر شخم حفاظتی و آبیاری تابستانه بر عملکرد گل و شاخص‌های کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 255-263]

  • اسدی، قربانعلی اثرات تغذیه خاکی و برگی بر رشد بنه و عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش‌ساله [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 31-44]

  • افرازه، زهرا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی (متانول، اتانول) گلبرگ زعفران [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 231-236]

  • افراسیابی، سمیرا تحلیل انتقال قیمت در بازار زعفران مورد مطالعه: استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 155-164]

  • اقحوانی شجری، مهسا ارزیابی اثرات بافت خاک بر رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 311-322]

  • اورکی، حسین اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-154]

ب

  • بخشی، محمد رضا مقایسه میزان مصرف نهاده‌های کود و سم در سیستم های تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 115-125]

  • بشارتی، حسین تأثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کمی وکیفی زعفران زراعی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 177-189]

  • بلندی، مرضیه بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی (متانول، اتانول) گلبرگ زعفران [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 231-236]

  • بوزرجمهری، خدیجه واکاوی آثار و عوامل مؤثر بر گسترش الگوی کشت زعفران در شهرستان نیشابور مطالعه موردی: دهستان اسحق‌آباد [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 277-288]

  • بیکی، امیرحسین دسته‌بندی و پیش‌بینی کلاله سه‌شاخه و چند‌‌شاخه زعفران با استفاده از ابزار‌های آماری یادگیری ماشینی بدون‌نظارت [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 199-204]

ت

  • توکلی پور، حمید بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 303-310]

ج

  • جامی الاحمدی، مجید مقایسه میزان مصرف نهاده‌های کود و سم در سیستم های تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 115-125]

  • جاهدی پور، سعید بررسی اثرات عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) بر درصد تبدیل لارو به شفیره و شفیره به بالغ در مگس سرکه (Drosophila melanogaster M.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 165-169]

  • جمشید عینی، مهدی نقش اندازه بنه مادری و نوع کود بر کارایی مصرف نیتروژن در زعفران زراعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 243-254]

ح

  • حبیبی نوخندان، مجید ارزیابی تأثیر عوامل اقلیمی مؤثر بر کشت زعفران با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) موردمطالعه: دهستان‌های شهرستان رشتخوار [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 75-90]

  • حسن زاده اول، فاطمه اثرات تغذیه خاکی و برگی بر رشد بنه و عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش‌ساله [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 31-44]

  • حکیمی، ویدا تأثیر مکمل‌دهی زعفران بر شاخص‌های استقامت قلبی-تنفسی دختران سالم غیرفعال [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 225-230]

  • حمزه ئی، مجید واکاوی آثار و عوامل مؤثر بر گسترش الگوی کشت زعفران در شهرستان نیشابور مطالعه موردی: دهستان اسحق‌آباد [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 277-288]

  • حیدری، زهرا تأثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کمی وکیفی زعفران زراعی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 177-189]

خ

  • خورشیدی، مهدی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی (متانول، اتانول) گلبرگ زعفران [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 231-236]

د

  • درودیان، حمیدرضا بررسی اثر تاریخ، عمق و فاصله کاشت بر رشد بنه و عملکـرد کلاله زعـفران (.Crocus sativus L) در لنگرود گیلان [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-144]

  • دهنادی مقدم، گلنوش بررسی اثر تاریخ، عمق و فاصله کاشت بر رشد بنه و عملکـرد کلاله زعـفران (.Crocus sativus L) در لنگرود گیلان [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-144]

  • دوراندیش، آرش جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 107-114]

ذ

  • ذبیحی، حمیدرضا واکنش زعفران به مقادیر دو نوع کود پتاسیم [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 191-198]

ر

  • راشد محصل، محمدحسن اثرات روش‌های مدیریت علف‌های هرز بر تراکم و زیست‌توده آن‌ها و عملکرد زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 45-58]

  • ربیعی، حدیثه بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 303-310]

  • رحیمی، حسین اثرات روش‌های مدیریت علف‌های هرز بر تراکم و زیست‌توده آن‌ها و عملکرد زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 45-58]

  • رستگاری پور، فاطمه بررسی مزیت نسبی تولید و صادرات زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 59-74]

  • رضوانی، نسیم تأثیر نانو نقره بر خصوصیات رشد رویشی زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-104]

  • رضوانی مقدم، پرویز اثرات تغذیه خاکی و برگی بر رشد بنه و عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش‌ساله [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 31-44]

  • رضوانی مقدم، پرویز ارزیابی اثرات بافت خاک بر رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 311-322]

  • روحی، احمدرضا ارزیابی تأثیر عوامل اقلیمی مؤثر بر کشت زعفران با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) موردمطالعه: دهستان‌های شهرستان رشتخوار [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 75-90]

ز

  • زارع حسینی، حسین اثرات روش‌های مدیریت علف‌های هرز بر تراکم و زیست‌توده آن‌ها و عملکرد زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 45-58]

س

  • سروش‌زاده، علی تأثیر تاریخ کاشت و اندازه بنه بر عملکرد گل و صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی دشت ورامین [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 265-276]

  • سروش زاده، علی تأثیر نانو نقره بر خصوصیات رشد رویشی زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-104]

  • سروش زاده، علی اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-154]

  • سعیدی زاده، آیت اله شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آن‌ها [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 205-213]

  • سیاری زهان، محمد حسن مقایسه میزان مصرف نهاده‌های کود و سم در سیستم های تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 115-125]

  • سیدی، سید محمد نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 3-16]

  • سیدی، سید محمد نقش اندازه بنه مادری و نوع کود بر کارایی مصرف نیتروژن در زعفران زراعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 243-254]

  • سیدی، سید محمد اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه‌های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 289-301]

ش

  • شاپوری، احمدرضا جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 107-114]

  • شمس الدین سعید، محدثه بررسی برخی پاسخ‌های فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.Crocus sativus L) ایران به تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 127-136]

  • شهریاری، روشنک نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 3-16]

ص

  • صادقی، سید مصطفی بررسی اثر تاریخ، عمق و فاصله کاشت بر رشد بنه و عملکـرد کلاله زعـفران (.Crocus sativus L) در لنگرود گیلان [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-144]

  • صبوحی، محمود کاربرد روش تحلیل‌پوششی‌داده‌ها در بررسی کارایی تولید زعفران (مطالعه موردی شهرستان قائن) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-30]

  • صحابی، حسین اثر شخم حفاظتی و آبیاری تابستانه بر عملکرد گل و شاخص‌های کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 255-263]

  • صحابی، حسین اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه‌های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 289-301]

ط

  • طاهرپور کلانتری، رضا ارزیابی اثرات بافت خاک بر رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 311-322]

ع

  • عزیزی، هما نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 3-16]

غ

  • غلامی شبستری، محمود بررسی برخی پاسخ‌های فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.Crocus sativus L) ایران به تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 127-136]

ف

  • فارسی علی آبادی، محمد مهدی آزمون پیوستگی و فرضیه بازار مرکزی محصول زعفران در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 215-223]

  • فانی یزدی، سید امین بررسی اثرات عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) بر درصد تبدیل لارو به شفیره و شفیره به بالغ در مگس سرکه (Drosophila melanogaster M.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 165-169]

  • فانی یزدی، سیده فاطمه بررسی اثرات عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) بر درصد تبدیل لارو به شفیره و شفیره به بالغ در مگس سرکه (Drosophila melanogaster M.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 165-169]

  • فکاری سردهایی، بهزاد آزمون پیوستگی و فرضیه بازار مرکزی محصول زعفران در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 215-223]

  • فلاحی، حمیدرضا ارزیابی اثرات بافت خاک بر رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 311-322]

  • فیضی، حسن واکنش زعفران به مقادیر دو نوع کود پتاسیم [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 191-198]

  • فیضی، حسن اثر شخم حفاظتی و آبیاری تابستانه بر عملکرد گل و شاخص‌های کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 255-263]

  • فیضی، حسن اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه‌های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 289-301]

ق

  • قبادی، فاطمه تأثیر تاریخ کاشت و اندازه بنه بر عملکرد گل و صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی دشت ورامین [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 265-276]

  • قربانی، رضا اثرات روش‌های مدیریت علف‌های هرز بر تراکم و زیست‌توده آن‌ها و عملکرد زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 45-58]

  • قربانی، محمد جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 107-114]

  • قربانی جاوید، مجید تأثیر تاریخ کاشت و اندازه بنه بر عملکرد گل و صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی دشت ورامین [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 265-276]

  • قناتی، فائزه اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-154]

ک

  • کامیابی، سعید ارزیابی تأثیر عوامل اقلیمی مؤثر بر کشت زعفران با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) موردمطالعه: دهستان‌های شهرستان رشتخوار [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 75-90]

  • کاوند، حدیث کاربرد روش تحلیل‌پوششی‌داده‌ها در بررسی کارایی تولید زعفران (مطالعه موردی شهرستان قائن) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-30]

  • کرباسی، علیرضا بررسی مزیت نسبی تولید و صادرات زعفران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 59-74]

  • کرباسی، علیرضا آزمون پیوستگی و فرضیه بازار مرکزی محصول زعفران در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 215-223]

  • کلبعلی، الهام کاربرد روش تحلیل‌پوششی‌داده‌ها در بررسی کارایی تولید زعفران (مطالعه موردی شهرستان قائن) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-30]

  • کهنسال، محمدرضا جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 107-114]

  • کوچکی، علیرضا نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 3-16]

  • کوچکی، علیرضا نقش اندازه بنه مادری و نوع کود بر کارایی مصرف نیتروژن در زعفران زراعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 243-254]

  • کوچکی، علیرضا ارزیابی اثرات بافت خاک بر رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 311-322]

گ

  • گازرانی، سمانه بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 303-310]

م

  • محمدی نافچی، عبدالرضا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی (متانول، اتانول) گلبرگ زعفران [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 231-236]

  • محمودی، هاشم تحلیل انتقال قیمت در بازار زعفران مورد مطالعه: استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 155-164]

  • محمودی، هاشم آزمون پیوستگی و فرضیه بازار مرکزی محصول زعفران در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 215-223]

  • معمار باشی، عباس تأثیر مکمل‌دهی زعفران بر شاخص‌های استقامت قلبی-تنفسی دختران سالم غیرفعال [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 225-230]

  • ملافیلابی، عبداله اثر شخم حفاظتی و آبیاری تابستانه بر عملکرد گل و شاخص‌های کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 255-263]

  • ملکی فراهانی، سعیده تأثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کمی وکیفی زعفران زراعی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 177-189]

  • مهدوی شهری، ناصر بررسی اثرات عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) بر درصد تبدیل لارو به شفیره و شفیره به بالغ در مگس سرکه (Drosophila melanogaster M.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 165-169]

ن

  • نژاد شاهرخ‌آبادی، خدیجه بررسی اثرات عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) بر درصد تبدیل لارو به شفیره و شفیره به بالغ در مگس سرکه (Drosophila melanogaster M.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 165-169]

  • نصیریان، فاطمه اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-154]

  • نقی زاده، مهدی بررسی برخی پاسخ‌های فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.Crocus sativus L) ایران به تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 127-136]

ه

  • هاشمی، ندا بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 303-310]

ی

  • یعقوبی، فاطمه مقایسه میزان مصرف نهاده‌های کود و سم در سیستم های تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 115-125]