نویسنده = احمدی، فریده
تعداد مقالات: 3
2. تأثیر اسید هیومیک و تراکم بنه بر ویژگی‏های بنه‏های دختری و عملکرد گل زعفران در سال دوم

دوره 6، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 197-207

فریده احمدی؛ محمد حسین امینی فرد؛ مهدی خیاط؛ علیرضا صمدزاده


3. بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 5، شماره 1، بهار 1396، صفحه 61-71

فریده احمدی؛ محمد حسین امینی فرد؛ مهدی خیاط؛ علیرضا صمدزاده