نویسنده = سیدی، سید محمد
تعداد مقالات: 6
1. بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری)

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 107-122

علیرضا کوچکی؛ علیرضا کرباسی؛ سید محمد سیدی


2. نگاهی جامع به کارآیی مصرف نیتروژن و فسفر در زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 75-91

علیرضا کوچکی؛ سید محمد سیدی


3. نقش اندازه بنه مادری و نوع کود بر کارایی مصرف نیتروژن در زعفران زراعی

دوره 2، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 243-254

علیرضا کوچکی؛ مهدی جمشید عینی؛ سید محمد سیدی


5. نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 2، شماره 1، بهار 1393، صفحه 3-16

علیرضا کوچکی؛ سید محمد سیدی؛ هما عزیزی؛ روشنک شهریاری


6. اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گل‌انگیزی زعفران (.Crocus sativus L) در سال دوم

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 55-70

پرویز رضوانی مقدم؛ علیرضا کوچکی؛ عبداله ملافیلابی؛ سید محمد سیدی