با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات)

شکراله شعبان؛ آرش دوراندیش؛ محمد قربانی

دوره 8، شماره 2 ، تیر 1399، ، صفحه 277-293

https://doi.org/10.22048/jsat.2019.177614.1340

چکیده
  زعفران یکی از محصولات کشاورزی است که در سال­های اخیر مورد توجه کشاورزان افغانستان قرار گرفته است. با توجه به موقعیت استثنایی زعفران افغانستان در دنیا، بررسی تمایل کشاورزان این منطقه به تداوم کشت این محصول از اهمیت ویژه­ای در توسعه این محصول و ارتقاء سطح جهانی آن برخوردار است. لذا هدف از انجام این پژوهش بررسی عوامل مؤثر بر تمایل ...  بیشتر