موضوعات = فرآوری، صنایع غذایی و بیوشیمی
تعداد مقالات: 11
1. بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 خرداد 1398

مریم اکبریان؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ آرش کوچکی


2. ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 407-412

سید مقداد هاشمی؛ سید محمد معصومی؛ حمید رضا قاسم پور


3. ساخت و ارزیابی دستگاه تک‌ساز ردیفی گل زعفران

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 361-377

حامد بخشی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ محمد حسین سعیدی راد؛ محمد حسین آق خانی؛ رقیه پورباقر


4. تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 241-253

علی آراسته نوده؛ حسین صحابی


6. شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.Crocus sativus L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 291-300

نورالدین حسین پورآزاد؛ قربانعلی نعمت زاده؛ جووانی جولیانو؛ غلامعلی رنجبر؛ احد یامچی


8. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی (متانول، اتانول) گلبرگ زعفران

دوره 2، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 231-236

زهرا افرازه؛ مرضیه بلندی؛ مهدی خورشیدی؛ عبدالرضا محمدی نافچی


9. اندازه گیری میزان آفلاتوکسین در زعفران به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون ایمونوافینیتی

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 102-111

حامد رضا بهشتی؛ جواد فیضی؛ مهناز ژیانی اصغرزاده؛ سمیه سادات فکور جنتی


10. شناسایی برخی تقلبات زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 29-38

نسرین مشتاقی؛ الهام حمیدی؛ عبدالرضا باقری؛ احمد شریفی؛ عباس همتی کاخکی