نشریه علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران (JSAT) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396)
شماره 4
زمستان 1396، صفحه 311-412
شماره 3
پاییز 1396، صفحه 195-308
شماره 2
تابستان 1396، صفحه 107-194
شماره 1
بهار 1396، صفحه 1-105
دوره 4 (1395)
دوره 3 (1394)
دوره 2 (1393)
دوره 1 (1392)
دوره و شماره:
دوره 5، شماره 2 - شماره پیاپی 16، تابستان 1396، صفحه 107-194
مقاله علمی پژوهشی
1
بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری)
صفحه
107-122
علیرضا کوچکی؛ علیرضا کرباسی؛ سید محمد سیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1029 K)
2
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.
Crocus sativus
L) ایرانی و اسپانیایی
صفحه
123-131
حسین صحابی؛ محسن جهان؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1017 K)
3
ارزیابی خصوصیات رشدی بنههای دختری زعفران تحت تأثیر نظامهای کشاورزی رایج و ارگانیک
صفحه
133-147
محمدعلی بهدانی؛ غلامرضا زمانی؛ حمید رضا فلاحی؛ محمدحسن سیاری زهان؛ علیرضا صمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1297 K)
4
مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاستهای قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور)
صفحه
149-160
سمیه شیرزادی لسکوکلایه؛ محمود صبوحی صابونی؛ احمد علی کیخا؛ کامران داوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(827 K)
5
بررسی امکان تولید زعفران (.
Crocus sativus
L) در سیستم کشت عمودی
صفحه
161-173
لورین علی احمد؛ علی سروش زاده؛ علی مختصی بیدگلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(860 K)
6
رتبهبندی عوامل مؤثر بر بستهبندی زعفران از دید مصرفکنندگان
صفحه
175-184
آرش دوراندیش؛ امیر حسین توحیدی؛ پریسا علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(755 K)
مقاله علمی کوتاه
7
مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن
صفحه
185-194
عباس محمدی؛ سیمین نجار؛ فهیمه سنگی کاظم آباد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(912 K)