آب سفیدارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 505-519]
آب مجازیارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 505-519]
آبیاری عرفواکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]
آبیاری عرفتاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]
آلودگی میکروبی زعفرانبررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]
آنتوسیانینبررسی تأثیر فرآیند خشک کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-91]
ا
اپی ژنتیکبررسی تنوع ژنتیکی در زعفران های با بیش از سه کلاله با استفاده از نشانگرمولکولی SSR و ISSR [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 347-358]
ازتوباکتربررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]
اسیدآمینهتأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]
اسید هیومیکبررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستمهای تغذیه آلی، بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-40]
اسید هیومیکتاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]
الگوی تصادفیبررسی عوامل موثر بر صادرات زعفران ایران به کشورهای بریکس (رهیافت پانل دیتا) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 411-420]
الگوی تصحیح خطااثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]
الگوی جاذبهارزیابی اثر عضویت ایران در موافقتنامههای تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]
الگوی هکمن دو مرحلهایبررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
امنیت شغلیتحلیل اثرات روانشناختی اجتماعی (امنیت شغلی و کیفیت زندگی کاری) بر افزایش رضایت شغلی زعفرانکاران شهرستان بافق [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
انتشار گازهای گلخانهایبررسی اثرات زیستمحیطی نظامهای تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
اولویتبندیارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 505-519]
ایرانارزیابی اثر عضویت ایران در موافقتنامههای تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]
ب
باران استانداردشده (SPI)ارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]
بارندگیبررسی دیدگاه زعفرانکاران درخصوص تغییرات اقلیم و استراتژیهای سازگاری (مطالعه موردی: شهرستان تربتحیدریه) [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 551-562]
بازار عرضه و تقاضابرنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنههای زعفران: موانع و ارائه راهکارها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 457-479]
بازار هدفبررسی عوامل موثر بر صادرات زعفران ایران به کشورهای بریکس (رهیافت پانل دیتا) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 411-420]
بازاریابیبرنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنههای زعفران: موانع و ارائه راهکارها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 457-479]
باسیلوس سوبتلیسبررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]
باکتری E.coliشناسایی و بیان نوترکیب ایزوفرم ژنی سنتز کننده کروسین در کلاله زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 481-490]
برنامهریزی ریاضی اثباتیبررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]
برنامه ریزی ریاضی مثبتالگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 397-410]
برنامهریزی کشتالگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 397-410]
بنهتأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]
بنه دختریتأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]
بنه دختریاثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنههای دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]
بنههای دختریارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 155-170]
بنه های مادریارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 155-170]
بیان نوترکیبشناسایی و بیان نوترکیب ایزوفرم ژنی سنتز کننده کروسین در کلاله زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 481-490]
بینایی ماشینبررسی تأثیر فرآیند خشک کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-91]
بیوسولفوربررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستمهای تغذیه آلی، بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-40]
بیوفسفربررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستمهای تغذیه آلی، بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-40]
پ
پتانسیل گرمایش جهانیبرآورد هزینههای زیستمحیطی انتشار گازهای گلخانهای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربتحیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
پلاسمای سردبررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]
پیکروکروسینتأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]
پیکروکروسینواکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]
پیکروکروسینمطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]
پیکروکروسینبررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]
ت
تابع فاصلهبرآورد هزینههای زیستمحیطی انتشار گازهای گلخانهای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربتحیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
تحلیل خوشهایارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 505-519]
ترانسلوگبرآورد هزینههای زیستمحیطی انتشار گازهای گلخانهای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربتحیدریه) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
تعداد گلاثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنههای دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]
تغییرات آب و هوابررسی دیدگاه زعفرانکاران درخصوص تغییرات اقلیم و استراتژیهای سازگاری (مطالعه موردی: شهرستان تربتحیدریه) [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 551-562]
تغییرات رنگبررسی تأثیر فرآیند خشک کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-91]
تنوع ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی در زعفران های با بیش از سه کلاله با استفاده از نشانگرمولکولی SSR و ISSR [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 347-358]
تنوع ژنتیکیتنوع ژنتیکی قارچ Alternaria alternata عامل پوسیدگی زعفران با استفاده از نشانگرهای ملکولی در استانهای خراسان رضوی و جنوبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 331-346]
توان تولیدارزیابی کیفی، کمی و اقتصادی تناسب اراضی جلگه رخ شهرستان تربتحیدریه جهت کشت گندم و زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 93-109]
تولید زعفرانبرنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنههای زعفران: موانع و ارائه راهکارها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 457-479]
چ
چندشکلیبررسی تنوع ژنتیکی در زعفران های با بیش از سه کلاله با استفاده از نشانگرمولکولی SSR و ISSR [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 347-358]
خ
خامهاثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنههای دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]
خامه خشکارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 155-170]
خراسانرضویارزیابی کیفی، کمی و اقتصادی تناسب اراضی جلگه رخ شهرستان تربتحیدریه جهت کشت گندم و زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 93-109]
د
داده کاویدرجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]
درآمدهای نفتیاثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]
درجهبندی بنههای مادریبرنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنههای زعفران: موانع و ارائه راهکارها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 457-479]
دشت مشهدبررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]
ر
ردپای اکولوژیککاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 491-503]
رضایت شغلیتحلیل اثرات روانشناختی اجتماعی (امنیت شغلی و کیفیت زندگی کاری) بر افزایش رضایت شغلی زعفرانکاران شهرستان بافق [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
رنگدانه های فتوسنتزیتأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]
روش آبیاریمطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]
روش پارامتریک کالوگیرهارزیابی کیفی، کمی و اقتصادی تناسب اراضی جلگه رخ شهرستان تربتحیدریه جهت کشت گندم و زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 93-109]
ریسکبررسی دیدگاه زعفرانکاران درخصوص تغییرات اقلیم و استراتژیهای سازگاری (مطالعه موردی: شهرستان تربتحیدریه) [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 551-562]
زعفرانبررسی تأثیر فرآیند خشک کردن بر ویژگی های رنگی گلبرگ زعفران با استفاده از ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-91]
زعفراناثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]
زعفرانبررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]
زعفرانبررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
زعفرانتنوع ژنتیکی قارچ Alternaria alternata عامل پوسیدگی زعفران با استفاده از نشانگرهای ملکولی در استانهای خراسان رضوی و جنوبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 331-346]
زعفرانالگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 397-410]
زعفرانکاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 491-503]
زعفرانارزیابی اثر عضویت ایران در موافقتنامههای تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]
زعفرانکارانتحلیل اثرات روانشناختی اجتماعی (امنیت شغلی و کیفیت زندگی کاری) بر افزایش رضایت شغلی زعفرانکاران شهرستان بافق [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
س
سافرانالتأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]
سافرانالواکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]
سافرانالبررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]
سافرانالمطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]
سافرانالبررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]
سودوموناس آیروژینوسبررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]
سیستم ناپایداربررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
سیستم ناپایداربررسی عوامل اثرگذار بر مصرف کودهای شیمیایی در مزارع زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 359-376]
ش
شبکه عصبی مصنوعیارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]
شبیهسازیارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]
شهرستان گنابادبررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
شوکاثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 125-136]
ص
صادرات کشاورزیبررسی عوامل موثر بر صادرات زعفران ایران به کشورهای بریکس (رهیافت پانل دیتا) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 411-420]
ض
ضریب تعادلکاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 491-503]
ط
طول خامهتأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]
ع
عملکرد بنهتأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]
عملکرد کلالهبررسی تأثیر ورمیکمپوست و نیتروکسین بر ویژگیهای بنههای دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]
عملکرد گلتأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]
عملکرد گلتأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]
ف
فشردهسازیبررسی اثرات زیستمحیطی نظامهای تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
ق
قطر بنهتأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]
ک
کارایی مصرف منابعبررسی اثرات زیستمحیطی نظامهای تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
کاهش عملکردبررسی عوامل اثرگذار بر مصرف کودهای شیمیایی در مزارع زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 359-376]
کروسینتأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]
کروسینواکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]
کروسینمطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 319-330]
کروسینشناسایی و بیان نوترکیب ایزوفرم ژنی سنتز کننده کروسین در کلاله زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 481-490]
کروسینبررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 425-439]
کشاورزیبررسی دیدگاه زعفرانکاران درخصوص تغییرات اقلیم و استراتژیهای سازگاری (مطالعه موردی: شهرستان تربتحیدریه) [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 551-562]
کلالهواکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 3-25]
کلالهتأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]
کلالهتأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]
کلاله خشکارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 155-170]
کلاله خشکاثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنههای دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]
کلروفیلتأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]
کودآلیبررسی تأثیر ورمیکمپوست و نیتروکسین بر ویژگیهای بنههای دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]
کود بیولوژیکبررسی تأثیر ورمیکمپوست و نیتروکسین بر ویژگیهای بنههای دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]
کود دامیبررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستمهای تغذیه آلی، بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-40]
کود دامیبررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]
کود دامیبررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
کود گاویتاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]
کود مرغیتاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]
کیفیت زندگی کاریتحلیل اثرات روانشناختی اجتماعی (امنیت شغلی و کیفیت زندگی کاری) بر افزایش رضایت شغلی زعفرانکاران شهرستان بافق [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 275-283]
کیفی سنجی زعفراندرجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]
گ
گازهای گلخانهایکاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 491-503]
گرمایش جهانیبررسی اثرات زیستمحیطی نظامهای تولید زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
گلدهیتأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]
گلیکوزیل ترانسفرازشناسایی و بیان نوترکیب ایزوفرم ژنی سنتز کننده کروسین در کلاله زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 481-490]
گیاه داروییبررسی تأثیر ورمیکمپوست و نیتروکسین بر ویژگیهای بنههای دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 139-154]
ل
لاجیت ترتیبیبررسی عوامل اثرگذار بر مصرف کودهای شیمیایی در مزارع زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 359-376]
لکه موجیتنوع ژنتیکی قارچ Alternaria alternata عامل پوسیدگی زعفران با استفاده از نشانگرهای ملکولی در استانهای خراسان رضوی و جنوبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 331-346]
م
مالچ کلشاثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنههای دختری زعفران Crocus sativus L [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 301-318]
محتوی پرولینتأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus sativus L.) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 171-184]
مدیریت آبالگوی برنامه ریزی توسعه کشت زعفران با تأکید بر مدیریت منابع آبی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 397-410]
مدیریت تغذیهتأثیر سطوح مختلف کود محرک زیستی نوافل و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای کلروفیل زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 441-455]
مدیریت ریسکارزیابی ریسک خشکسالی زعفران با استفاده از روش مونت کارلو [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 377-396]
موافقتنامه تجاریارزیابی اثر عضویت ایران در موافقتنامههای تجاری بر صادرات زعفران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 537-549]
ن
نهادههای بیرونیبررسی عوامل اثرگذار بر مصرف کودهای شیمیایی در مزارع زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 359-376]
نیاز آبیبررسی سیاست توسعه کشت زعفران در راستای کاهش مصرف آب در دشت مشهد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 111-123]
نیتروکسینبررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستمهای تغذیه آلی، بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-40]
و
ورمیکمپوستبررسی تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 227-244]
ورمیکمپوستبررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
ورمی کمپوستتاثیر زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی بر خصوصیات بنه زعفران [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 287-300]
وزن بنهبررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
وزن خشک کلالهتأثیر سطوح مختلف عمق کاشت و مقادیر مختلف بنه بر عملکرد گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 55-67]
ه
هکتار جهانیکاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 491-503]
هورمون گیاهیتأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-53]
هوش مصنوعیدرجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]
هیومستر سفرونبررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-225]
ی
یادگیری ماشیندرجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 521-535]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد