با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران

آ

  • آزمون عدم برازش بهینه‌سازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]

  • آنالیز فعال‌سازی نوترونی ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعال‌سازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]

ا

  • اسانس بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخ‏های مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]

  • استاندارد تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]

  • اسید سالیسیلیک مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]

  • اکسین تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]

  • الگوی الماس پورتر تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]

  • الگوی جاذبه تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]

  • الگوی کشت تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاه‌های روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونه‌ی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربت‌جام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]

  • امولسیون آلی-معدنی بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهنده‌های رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزن‌های مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]

  • ایران بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]

ب

  • بازارهای هدف بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]

  • بازدهی گلدهی تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]

  • بانک جهانی تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]

  • بذرمالی واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]

  • بررسی فیلوژنتیک همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن‌های CCD4a و CCD4b در زعفران (Crocus sativus L. ) ایران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 211-229]

  • برﻧﺎﻣﻪ‌رﻳﺰى آﺑﻴﺎرى اثر رژﻳﻢ‌ﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]

  • بلور آب آ ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]

  • بنه دختری بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهنده‌های رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزن‌های مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]

  • بنه دختری بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخ‏های مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]

  • بنه دختری بهینه‌سازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]

  • بنه دختری مطالعه فلوریستیک علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمه‌ساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]

  • بنه دختری بررسی اثر محلول‌پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 307-323]

  • بهره‌وری سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهره‌وری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشت‌بوم‌های زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]

  • بهره ‌وری آب اثر رژﻳﻢ‌ﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]

  • بهینه‌سازی تولید بهینه‌سازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]

  • بیوانفورماتیک همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن‌های CCD4a و CCD4b در زعفران (Crocus sativus L. ) ایران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 211-229]

پ

  • پایداری سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهره‌وری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشت‌بوم‌های زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]

  • پردازش تصویر طبقه بندی زعفران با استفاده از ویژگی های رنگی استخراج شده از تصویر [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 319-399]

  • پیاز زعفران بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]

  • پیاز زعفران تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]

  • پیکرو‌کروسین ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]

  • پیکروکروسین اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]

  • پیکروکروسین ارزیابی متابولیت‌های ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتی‌اکسیدانی گلبرگ در جمعیت‎های زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]

ت

  • تاریخ کاشت بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگی‌های گل، کلاله و بنه‌های دختری‌ زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]

  • تخصصی شدن صادرات بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]

  • تخمیر برون‌تنی بررسی ارزش تغذیه‌ای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]

  • تراکوتم ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]

  • ترکیب شیمیایی بررسی ارزش تغذیه‌ای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]

  • ترکیب گونه‌ای مطالعه فلوریستیک علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمه‌ساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]

  • تعداد گل بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگی‌های گل، کلاله و بنه‌های دختری‌ زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]

  • تغذیه برگی اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]

  • تغییرات کاربری اراضی تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاه‌های روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونه‌ی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربت‌جام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]

  • تغییرکشت بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]

  • تقریب تابع الگوریتم ژنتیک عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفران‌کار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]

  • تمایل به تداوم کشت بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]

  • تولید پایدار بهینه‌سازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]

خ

  • خشکی مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]

  • خودآسیبی اثر بقایای بنه و عصاره آن بر عملکرد برگ و گل زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سنین مختلف بقایای مزرعه زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 325-328]

د

  • دزهای کاهش‌یافته بررسی امکان کاربرد علف‌کش‌ها همراه با ادجونت‌ها در کنترل علف‌های هرز پهن‌برگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]

  • دما ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایه‌اندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]

  • دهستان میانجام تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاه‌های روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونه‌ی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربت‌جام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]

  • دیدگاه منبع-محور رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر کسب مزیت رقابتی در بازارهای داخلی و بین‌المللی زعفران ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 461-477]

ر

  • رادیکال آزاد ارزیابی متابولیت‌های ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتی‌اکسیدانی گلبرگ در جمعیت‎های زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]

  • رقابت پذیری تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]

  • رگرسیون خطی بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهنده‌های رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزن‌های مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]

  • رگرسیون گام به گام شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپ‌های زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]

  • ریخت‌شناختی ارزیابی فعالیت آنزیم‌های مخرب دیواره سلولی گونه‌های Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]

  • ریسک عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفران‌کار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]

ز

  • زایلاناز ارزیابی فعالیت آنزیم‌های مخرب دیواره سلولی گونه‌های Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]

  • زعفران عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفران‌کار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]

  • زعفران سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهره‌وری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشت‌بوم‌های زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]

  • زعفران تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]

  • زعفران بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]

  • زعفران تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاه‌های روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونه‌ی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربت‌جام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]

  • زعفران طبقه بندی زعفران با استفاده از ویژگی های رنگی استخراج شده از تصویر [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 319-399]

  • زعفران ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعال‌سازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]

  • زعفران بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]

  • زعفران (Crocus sativus L) اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]

س

  • سافرانال اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]

  • سافرانال ارزیابی متابولیت‌های ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتی‌اکسیدانی گلبرگ در جمعیت‎های زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]

  • سافرانال و ورمی‌کمپوست ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]

  • سبوس گندم بررسی ارزش تغذیه‌ای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]

  • سطح سبز ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایه‌اندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]

  • سلولاز ارزیابی فعالیت آنزیم‌های مخرب دیواره سلولی گونه‌های Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]

  • سونیکاسیون تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]

  • سیزاب ایرانی مطالعه فلوریستیک علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمه‌ساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]

  • سیلاژ بررسی ارزش تغذیه‌ای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]

ش

  • شاخص سمپسون مطالعه فلوریستیک علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمه‌ساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]

  • شاخص شانون- وینر مطالعه فلوریستیک علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمه‌ساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]

  • شاخص مزیت نسبی آشکار شده بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]

  • شاخص‌های آلودگی ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعال‌سازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]

  • شاخص‌های آماری ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]

  • شناسایی ارزیابی فعالیت آنزیم‌های مخرب دیواره سلولی گونه‌های Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]

ص

  • صادرات تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]

  • صادرات زعفران تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]

ض

  • ضد میکروبی بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]

ط

  • طبقه بندی طبقه بندی زعفران با استفاده از ویژگی های رنگی استخراج شده از تصویر [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 319-399]

  • طول برگ بررسی اثر محلول‌پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 307-323]

ع

  • عصاره‌آبی اثر بقایای بنه و عصاره آن بر عملکرد برگ و گل زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سنین مختلف بقایای مزرعه زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 325-328]

  • عملکرد ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایه‌اندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]

  • عملکرد بنه واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]

  • عملکرد بنه بهینه‌سازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]

  • عملکرد بنه اثر رژﻳﻢ‌ﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]

  • عملکرد زعفران بررسی امکان کاربرد علف‌کش‌ها همراه با ادجونت‌ها در کنترل علف‌های هرز پهن‌برگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]

  • عملکرد زعفران شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپ‌های زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]

  • عملکرد کلاله اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]

  • عملکرد کلاله بهینه‌سازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]

  • عملکرد کلاله تأثیر آرایش‌های کشت مخلوط با پنیرک بر عملکرد پیازهای دختری و گل و خصوصیات کیفی زعفران در سال سوم [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 479-495]

  • عملکرد گل واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]

  • عملکرد گل اثر رژﻳﻢ‌ﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]

  • عناصر کمیاب ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعال‌سازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]

ف

  • فناوری امواج صوتی تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]

  • فولین سیوکالتیو ارزیابی متابولیت‌های ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتی‌اکسیدانی گلبرگ در جمعیت‎های زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]

ق

  • قابلیت‌های سازمانی رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر کسب مزیت رقابتی در بازارهای داخلی و بین‌المللی زعفران ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 461-477]

  • قاینات عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفران‌کار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]

  • قدرت آنتی‌اکسیدانی بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]

  • قدرت احیاکنندگی آهن بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]

ک

  • کالوس تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]

  • کروسین ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]

  • کروسین اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]

  • کروسین و کم‌آبیاری ارزیابی متابولیت‌های ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتی‌اکسیدانی گلبرگ در جمعیت‎های زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]

  • کشت جایگزین بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]

  • کشت سلول بافت گیاهی تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]

  • کشت مجدد اثر بقایای بنه و عصاره آن بر عملکرد برگ و گل زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سنین مختلف بقایای مزرعه زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 325-328]

  • کلاله بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگی‌های گل، کلاله و بنه‌های دختری‌ زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]

  • کلاله بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخ‏های مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]

  • کلاله مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]

  • کم‌آبی بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]

  • کنترل شیمیایی بررسی امکان کاربرد علف‌کش‌ها همراه با ادجونت‌ها در کنترل علف‌های هرز پهن‌برگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]

  • کود مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]

  • کود آلی بررسی اثر محلول‌پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 307-323]

  • کود دامی بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهنده‌های رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزن‌های مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]

  • کیفیت مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]

گ

  • گل ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایه‌اندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]

  • گلبرگ و پرچم زعفران بررسی ارزش تغذیه‌ای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]

  • گیاه زعفران ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]

  • گیاه‌سوزی بررسی امکان کاربرد علف‌کش‌ها همراه با ادجونت‌ها در کنترل علف‌های هرز پهن‌برگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]

ل

  • لاجیت ترتیبی سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهره‌وری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشت‌بوم‌های زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]

  • لاجیت ترتیبی بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]

م

  • مالچ ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایه‌اندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]

  • محتوای اطلاعات چند شکلی شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپ‌های زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]

  • محتوی کروسین تأثیر آرایش‌های کشت مخلوط با پنیرک بر عملکرد پیازهای دختری و گل و خصوصیات کیفی زعفران در سال سوم [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 479-495]

  • محلول پاشی واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]

  • مدل پروبیت بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]

  • مدل‌سازی همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن‌های CCD4a و CCD4b در زعفران (Crocus sativus L. ) ایران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 211-229]

  • مدل لاجیت بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]

  • مدیریت استراتژیک رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر کسب مزیت رقابتی در بازارهای داخلی و بین‌المللی زعفران ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 461-477]

  • مواد باقیمانده اثر بقایای بنه و عصاره آن بر عملکرد برگ و گل زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سنین مختلف بقایای مزرعه زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 325-328]

  • موسیقی تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]

  • مولکولی ارزیابی فعالیت آنزیم‌های مخرب دیواره سلولی گونه‌های Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]

ن

  • نانو مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]

  • نسبت برابری زمین بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخ‏های مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]

  • نسبت برابری زمین تأثیر آرایش‌های کشت مخلوط با پنیرک بر عملکرد پیازهای دختری و گل و خصوصیات کیفی زعفران در سال سوم [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 479-495]

  • نگرش سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهره‌وری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشت‌بوم‌های زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]

و

  • وزن بنه بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگی‌های گل، کلاله و بنه‌های دختری‌ زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]

  • وزن کلاله بررسی اثر محلول‌پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 307-323]

ه

  • هتروزیگوسیتی شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپ‌های زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]

  • هرات بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]

  • هرفیندال-هیرشمن تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]

  • هواکشت تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]

ی

  • یکنواختی مطالعه فلوریستیک علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمه‌ساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]