آ
-
آبیاری بارانی
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
-
آتی ها
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
-
آنتوسیانین
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
ا
-
اثرات رفاهی
آثار رفاهی افزایش رقابت در بازار محصولات صادراتی (مورد مطالعه: محصول زعفران) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 287-302]
-
اسپکتروسکوپی
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
-
استخراج
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
-
اسیدسیتریک
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
-
الگوی جاذبه "
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
الگوی جاذبه مرزی تصادفی
سنجش کارایی صادرات زعفران ایران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-83]
-
اندازه اثر
اثر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک بر خصوصیات رشد و عملکرد زعفران: فراتحلیل مطالعات مزرعهای [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 129-147]
-
اندازه بنه
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
ایران "
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
ب
-
برآوردگر درستنمایی شبه بیشینه پوآسن"
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
بنه دختری
تاثیر کودهای مرغی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد گل و بنه-های دختری زعفران (Crocus sativus L.) تحت رژیمهای آبیاری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 19-39]
-
بنه مادری استاندارد
بررسی اثر تراکم کاشت، اندازه بنه و عمق کاشت بر کمیت و کیفیت بنه استحصالی از مزارع ازدیادی بنه زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 367-345]
-
بورخولدریا گلادیولی
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
-
بیوانفورماتیک
سرهمبندی ترنسکریپتوم و شناسایی نشانگرهای EST-SSR در زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 41-49]
پ
-
پرتوتابی
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
-
پرچم
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
-
پرچم
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
پلی اتیلن
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
-
پیکروکروسین
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
پیکروکروسین
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
ت
-
تابع بقا
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
-
تاژک
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
-
تجزیه و تحلیل ترنسکریپتوم
شناسایی نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره در گیاه زعفران (.crocus sativus L) با استفاده از داده های RNA-Seq [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 149-161]
-
تجمع ماده خشک
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
ترتیب نیاز عناصر غذایی
ارزیابی وضعیت تغذیهای زعفران (Crocus sativus L) در استان خراسان جنوبی با روش"انحراف از درصد بهینه" (DOP ) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 117-127]
-
ترنسکریپتوم
سرهمبندی ترنسکریپتوم و شناسایی نشانگرهای EST-SSR در زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 41-49]
-
تعداد بنههای دختری
اثر سال برداشت بنه بر ویژگیهای زراعی و عملکرد بنههای دختری و گل زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-116]
-
تغذیه
تاثیر کودهای مرغی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد گل و بنه-های دختری زعفران (Crocus sativus L.) تحت رژیمهای آبیاری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 19-39]
-
تغذیه
ارزیابی وضعیت تغذیهای زعفران (Crocus sativus L) در استان خراسان جنوبی با روش"انحراف از درصد بهینه" (DOP ) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 117-127]
-
تفاله موم زنبور عسل
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
-
تنش رطوبتی
تاثیر کودهای مرغی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد گل و بنه-های دختری زعفران (Crocus sativus L.) تحت رژیمهای آبیاری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 19-39]
-
تنوع ژنتیکی
سرهمبندی ترنسکریپتوم و شناسایی نشانگرهای EST-SSR در زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 41-49]
-
توالییابی
شناسایی نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره در گیاه زعفران (.crocus sativus L) با استفاده از داده های RNA-Seq [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 149-161]
-
تولید زعفران
بررسی اثر تراکم کاشت، اندازه بنه و عمق کاشت بر کمیت و کیفیت بنه استحصالی از مزارع ازدیادی بنه زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 367-345]
-
تولیدکنندگان زعفران
عوامل موثر بر ریسک اعتباری تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 407-419]
ج
-
جذب اتمی
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
خ
-
خامه
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
د
-
درخت فیلوژنتیکی
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
ر
-
روش DOP
ارزیابی وضعیت تغذیهای زعفران (Crocus sativus L) در استان خراسان جنوبی با روش"انحراف از درصد بهینه" (DOP ) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 117-127]
-
روش سطح-پاسخ
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
-
ریسک اعتباری
عوامل موثر بر ریسک اعتباری تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 407-419]
-
ریسک صادرات
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
ز
-
زعفران
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
زعفران
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
-
زعفران
آثار رفاهی افزایش رقابت در بازار محصولات صادراتی (مورد مطالعه: محصول زعفران) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 287-302]
-
زعفران
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
س
-
سافرانال
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
سافرانال
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
-
سافرانال
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
-
سرعت رشد گیاه
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
سن مزرعه
اثر سال برداشت بنه بر ویژگیهای زراعی و عملکرد بنههای دختری و گل زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-116]
ش
-
شاخص برداشت
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
-
شاخص سطح برگ
تغییرات برخی از شاخصهای رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در ارتفاعات مختلف از سطح دریا [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 195-214]
-
شبکه عصبی
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
ص
-
صادرات
آثار رفاهی افزایش رقابت در بازار محصولات صادراتی (مورد مطالعه: محصول زعفران) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 287-302]
-
صادرات زعفران "
بررسی اثر تخصصی شدن واردکنندگان زعفران بر صادرات ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
صادرات کشاورزی
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
ض
-
ضریب تکثیر
بررسی اثر تراکم کاشت، اندازه بنه و عمق کاشت بر کمیت و کیفیت بنه استحصالی از مزارع ازدیادی بنه زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 367-345]
ظ
-
ظرفیت صادرات
سنجش کارایی صادرات زعفران ایران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-83]
ع
-
علیت گرنجر غیرخطی
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
-
عملکرد بنههای دختری
اثر سال برداشت بنه بر ویژگیهای زراعی و عملکرد بنههای دختری و گل زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-116]
-
عملیات مورفولوژیک
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
عناصر معدنی
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
ف
-
فاصله اطمینان
اثر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک بر خصوصیات رشد و عملکرد زعفران: فراتحلیل مطالعات مزرعهای [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 129-147]
-
فضای رنگ
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
فلاژلین
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
ک
-
کارایی صادرات
سنجش کارایی صادرات زعفران ایران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-83]
-
کروسین
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
کروسین
اثر انواع مالچ شیمیایی و آلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی کلاله زعفران در منطقه قائنات [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 325-341]
-
کروسین
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
-
کروماتوگرافی مایع
غربالگری بیوشیمیایی گیاه زعفران کشت شده در استان اردبیل بر اساس مقادیر آپوکاروتنوئیدها [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 393-405]
-
کشاورزان پیشرو
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
-
کلاله
تاثیر کودهای مرغی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک و عملکرد گل و بنه-های دختری زعفران (Crocus sativus L.) تحت رژیمهای آبیاری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 19-39]
-
کلاله
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
کود
ارزیابی وضعیت تغذیهای زعفران (Crocus sativus L) در استان خراسان جنوبی با روش"انحراف از درصد بهینه" (DOP ) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 117-127]
-
کود آلی
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
گ
-
گلبرگ
بررسی مواد معدنی در پرچم، گلبرگ و خامه زعفران [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 215-225]
-
گلبرگ زعفران
بهینهسازی آزمایشگاهی بهروش سطح-پاسخ در استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از حلال اسیدسیتریک [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 51-68]
-
گلدهی
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
گل غنچه
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
گواهی سپرده کالایی
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
م
-
ماده آلی
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
-
مالچ
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
متابولیت ثانویه
تاثیر پرتو گاما بر برخی شاخصهای رشدی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus) [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 273-286]
-
محلول پاشی برگی
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
-
مدل کاکس
پایداری صادرات زعفران ایران در بازارهای جهانی و عوامل مؤثر بر آن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 85-96]
-
مزارع بذری
بررسی اثر تراکم کاشت، اندازه بنه و عمق کاشت بر کمیت و کیفیت بنه استحصالی از مزارع ازدیادی بنه زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 367-345]
-
مقدار آستانه
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]
-
میکروسکوپ الکترونی
مطالعه تاژک و ژن fliC باکتری عامل بیماری پوسیدگی بنه زعفرانBurkholderia gladioli pv. gladioli، راهبردی در شناسایی باکتری و پیشگیری از گسترش بیماری [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 261-272]
ن
-
نانوکود آلی
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
-
نشانگرهای همبارز
شناسایی نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره در گیاه زعفران (.crocus sativus L) با استفاده از داده های RNA-Seq [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 149-161]
-
نوسانات قیمت
بررسی رابطه نوسانات قیمت گواهی سپرده کالایی و حجم معاملات آتی زعفران در بورس کالای ایران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 163-178]
-
نیتروژن
ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 390-371]
-
نیمه عمر کود
اثر استفاده از نانو کود گاوی در مقایسه با کودهای شیمیایی و گاوی رایج بر عملکرد زعفران و برخی خصوصیات خاک [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 305-323]
و
-
وزن خشک کلاله
اثر سال برداشت بنه بر ویژگیهای زراعی و عملکرد بنههای دختری و گل زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-116]
-
وزن گل
بررسی اثرات کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط تنش شوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 3-18]
-
ویژگیهای مالی
عوامل موثر بر ریسک اعتباری تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان زعفران [دوره 10، شماره 4، 1401، صفحه 407-419]
ه
-
همبستگی بگ و مازومدار
اثر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک بر خصوصیات رشد و عملکرد زعفران: فراتحلیل مطالعات مزرعهای [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 129-147]
-
هیستوگرام
مکانیابی و تشخیص گل زعفران با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر [دوره 10، شماره 3، 1401، صفحه 227-260]