با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران

آ

  • آسپرژیلوس مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]

  • آلودگی مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]

  • آنتی‌اکسیدان طبیعی بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]

  • آنزیم اثر محلول‌پاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]

ا

  • استانداردهای داخلی و بین‌المللی رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر بسته‌بندی زعفران از دید مصرف‌کنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]

  • اسید رقیق تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]

  • اسید هیومیک بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]

ب

  • بازاریابی ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیش‌بینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]

  • برنامه‌ریزی استراتژیک تدوین راهبردهای مدیریتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت‌حیدریه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]

  • برنامه‌ریزی ریاضی مثبت مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاست‌های قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]

  • برنج مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]

  • بنه تأثیر وزن بنه مادری و محلول‌پاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]

  • بیان ژن بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]

پ

  • پارامترهای اقلیمی طبقه‌بندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتم‌های داده‌کاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]

  • پارامترهای اقلیمی تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه‌ عصبی مصنوعی در پیش‌بینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر داده‌های اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]

  • پتانسیل عملکرد کوانتومی تأثیر پیش‌تیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخص‌های فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]

  • پیش‌بینی ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیش‌بینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]

ت

  • تحلیل SWOT تدوین راهبردهای مدیریتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت‌حیدریه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]

  • تحلیل سلسله مراتبی رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر بسته‌بندی زعفران از دید مصرف‌کنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]

  • تحلیل عدم قطعیت تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه‌ عصبی مصنوعی در پیش‌بینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر داده‌های اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]

  • تخصیص مواد فتوسنتزی بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]

  • تربت‌حیدریه تدوین راهبردهای مدیریتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت‌حیدریه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]

  • ترجیحات رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر بسته‌بندی زعفران از دید مصرف‌کنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]

  • تعداد بنه‌های دختری جانبی بررسی امکان تولید زعفران (.Crocus sativus L) در سیستم کشت عمودی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 161-173]

  • تعداد گل اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]

  • تغذیه تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]

  • تغذیه برگی تأثیر وزن بنه مادری و محلول‌پاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]

  • تغذیه گیاه اثر محلول‌پاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]

  • تک سازی ساخت و ارزیابی دستگاه تک‌ساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]

  • توسعه کشت طبقه‌بندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتم‌های داده‌کاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]

  • توکسین‌های قارچی مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]

  • تولید زعفران بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 107-122]

  • تیمار ضدعفونی بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوس‌زائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]

ج

  • جداسازی ساخت و ارزیابی دستگاه تک‌ساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]

  • جعبه MADS بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]

  • جوانة گل‌دهنده ارزیابی خصوصیات رشدی بنه‌های دختری زعفران تحت تأثیر نظام‌های کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]

ح

  • حوضه‌آبریز نیشابور مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاست‌های قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]

خ

  • خانوارهای روستایی واکاوی نقش محصولات استراتژیک در معیشت پایدار روستایی(مطالعه موردی: تولید زعفران در دهستان رشتخوار) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 273-293]

  • خشک‌سالی بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 107-122]

د

  • داده کاوی طبقه‌بندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتم‌های داده‌کاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]

ر

  • رادیکال‌های آزاد بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]

  • ردیف کردن ساخت و ارزیابی دستگاه تک‌ساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]

  • رنگ سنجی بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]

  • روش پاسخ سطح تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]

ز

  • زعفران مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاست‌های قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]

  • زعفران اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]

  • زعفران تأثیر وزن بنه مادری و محلول‌پاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]

  • زعفران بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]

  • زعفران بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوس‌زائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]

  • زعفران ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیش‌بینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]

  • زعفران ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]

  • زعفران‌کاران بررسی عوامل مرتبط با شیوه فروش محصول تولید شده توسط زعفران‌کاران شهرستان قائن [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]

ژ

  • ژن Pistillata-like MADS box بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]

س

  • سری زمانی ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیش‌بینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]

  • سطح تشابه بررسی ساختار جوامع و تنوع گونه‌ای علف‌های هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]

  • سطح کشت بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 107-122]

  • سطح مطلوبیت معیشت واکاوی نقش محصولات استراتژیک در معیشت پایدار روستایی(مطالعه موردی: تولید زعفران در دهستان رشتخوار) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 273-293]

  • سمج بررسی ساختار جوامع و تنوع گونه‌ای علف‌های هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]

ش

  • شاخص آماری طبقه‌بندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتم‌های داده‌کاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]

  • شاخص تنوع زیستی بررسی ساختار جوامع و تنوع گونه‌ای علف‌های هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]

  • شبکه عصبی مصنوعی تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه‌ عصبی مصنوعی در پیش‌بینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر داده‌های اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]

  • شبیه‌سازی مونت‌کارلو تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه‌ عصبی مصنوعی در پیش‌بینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر داده‌های اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]

  • شکر قابل تخمیر تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]

  • شهرستان قائن بررسی عوامل مرتبط با شیوه فروش محصول تولید شده توسط زعفران‌کاران شهرستان قائن [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]

  • شیرین‌سازی تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]

  • شیوه فروش بررسی عوامل مرتبط با شیوه فروش محصول تولید شده توسط زعفران‌کاران شهرستان قائن [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]

ص

  • صادرات ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیش‌بینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]

ض

  • ضریب ثبات بررسی ساختار جوامع و تنوع گونه‌ای علف‌های هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]

ط

  • طول برگ بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]

ع

  • عصاره ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]

  • عملکرد زعفران تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه‌ عصبی مصنوعی در پیش‌بینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر داده‌های اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]

  • عملکرد کیفی بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 61-71]

  • عملکرد گل تأثیر پیش‌تیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخص‌های فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]

  • عملکرد محصول طبقه‌بندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتم‌های داده‌کاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]

ف

  • فاصله کاشت بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 61-71]

  • فعالیت ضد باکتری ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]

  • فلورسانس متغیر تأثیر پیش‌تیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخص‌های فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]

ق

  • قند اثر محلول‌پاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]

ک

  • کرمانشاه ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]

  • کروماتوگرافی مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]

  • کشاورزی رایج پرنهاده ارزیابی خصوصیات رشدی بنه‌های دختری زعفران تحت تأثیر نظام‌های کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]

  • کشت بافت بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوس‌زائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]

  • کشت زعفرانن بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]

  • کلاله اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]

  • کلاله تأثیر پیش‌تیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخص‌های فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]

  • کلاله تأثیر وزن بنه مادری و محلول‌پاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]

  • کلاله تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]

  • کلاله ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]

  • کلاله‌ی زعفران بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسم‌های موثر((EM بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]

  • کلروفیل اثر محلول‌پاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]

  • کلروفیل کل تأثیر پیش‌تیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخص‌های فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]

  • کلزا اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]

  • کمپوست فراتحلیل پژوهش‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کود‌های آلی و عملیات زراعی در ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 311-327]

  • کود بیولوژیک بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسم‌های موثر((EM بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]

  • کود دامی فراتحلیل پژوهش‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کود‌های آلی و عملیات زراعی در ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 311-327]

  • کود زیستی فراتحلیل پژوهش‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کود‌های آلی و عملیات زراعی در ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 311-327]

  • کودهای آلی بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 61-71]

گ

  • گل تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]

  • گل‌پوش ویژگی‌های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]

  • گلدهی ارزیابی خصوصیات رشدی بنه‌های دختری زعفران تحت تأثیر نظام‌های کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]

  • گل زعفران ساخت و ارزیابی دستگاه تک‌ساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]

  • گونه موقتی بررسی ساختار جوامع و تنوع گونه‌ای علف‌های هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]

ل

  • لایه سلولی نازک بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوس‌زائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]

م

  • محدودیت‌ تولید واکاوی نقش محصولات استراتژیک در معیشت پایدار روستایی(مطالعه موردی: تولید زعفران در دهستان رشتخوار) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 273-293]

  • مدل‌سازی همولوژیکی بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]

  • مدیریت آبیاری مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاست‌های قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]

  • منابع کودی تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]

ن

  • نام تجاری رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر بسته‌بندی زعفران از دید مصرف‌کنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]

  • نظام ارگانیک کم‌نهاده ارزیابی خصوصیات رشدی بنه‌های دختری زعفران تحت تأثیر نظام‌های کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]

و

  • ورمی‌کمپوست بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسم‌های موثر((EM بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]

  • ورمی‌کمپوست بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]

  • ورمی‌واش بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسم‌های موثر((EM بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]

  • وزن بنه ارزیابی خصوصیات رشدی بنه‌های دختری زعفران تحت تأثیر نظام‌های کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]

  • وزن بنه بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]

  • وزن خشک بنه‌های دختری جانبی بررسی امکان تولید زعفران (.Crocus sativus L) در سیستم کشت عمودی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 161-173]

  • وزن خشک بنه‌های مرکزی بررسی امکان تولید زعفران (.Crocus sativus L) در سیستم کشت عمودی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 161-173]

  • وزن کل بنه اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]

ه

  • هورمون بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوس‌زائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]