با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
تأثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کمی وکیفی زعفران زراعی

زهرا حیدری؛ حسین بشارتی؛ سعیده ملکی فراهانی

دوره 2، شماره 3 ، آبان 1393، ، صفحه 177-189

https://doi.org/10.22048/jsat.2014.7808

چکیده
  این مطالعه باهدف بررسی خصوصیات کیفی و کمی زعفران (.Crocus sativus L) تحت تأثیر مصرف کود شیمیایی نیتروژن و نیز تلقیح با باکتری‌های محرک رشد به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 92-1391 در مزرعه تحقیقاتی زعفران دانشگاه شاهد انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل کود شیمیایی نیتروژن در سه سطح صفر، 25 و 50 کیلوگرم ...  بیشتر