با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران

سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی

دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1399، ، صفحه 89-98

https://doi.org/10.22048/jsat.2019.170014.1336

چکیده
  زعفران محصول منحصر به فرد ایران است و پیاز زعفران از جمله مواد جانبی تولید زعفران است که همه ساله در حجم بالایی در کشور تولید می شود لذا به منظور تولید مواد با ارزش افزوده بالا ازپیاز زعفران ضایعاتی، این تحقیق صورت گرفت. ابتدا پیاز زعفران به مقدار لازم تهیه، خشک و کاملا آسیاب گردید. عملیات استخراج عصاره  با استفاده از حلال ( متانول ...  بیشتر