با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
اثر مقدار و زمان کاربرد مالچ بقایای گندم بر گلدهی و خصوصیات مرفولوژیکی بنه‌های دختری زعفران Crocus sativus L

محمدرضا هریوندی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ سرور خرم دل؛ علی اکبر مویدی

دوره 7، شماره 3 ، مهر 1398، ، صفحه 301-318

https://doi.org/10.22048/jsat.2018.115772.1280

چکیده
   به‌منظور بررسی تأثیر زمان پخش و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم بر عملکرد گل و بنه گیاه دارویی زعفران آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­­های­کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گناباد وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی (بخش زعفران و گیاهان دارویی) در دو ...  بیشتر

کشاورزی و علوم پایه
ارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تأثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه

محسن رضویان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ قربانعلی اسدی

دوره 7، شماره 2 ، تیر 1398، ، صفحه 155-170

https://doi.org/10.22048/jsat.2018.93391.1250

چکیده
  به‌منظور مطالعه‌ اثر وزن‌های مختلف بنه‌ مادری و عمق کاشت بر عملکرد گل و بنه‌ زعفران (Crocus sativus L.)، آزمایشی در دو سال زراعی 95-94 و 96-95 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، به‌صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک‌های کامل تصادفی اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل وزن‌های مختلف بنه مادری در چهار سطح 6-4، 8-1/6، 10-1/8 و 12-1/10 گرم و عمق ...  بیشتر

کشاورزی و علوم پایه
واکنش زعفران به مقادیر دو نوع کود پتاسیم

حمیدرضا ذبیحی؛ حسن فیضی

دوره 2، شماره 3 ، آبان 1393، ، صفحه 191-198

https://doi.org/10.22048/jsat.2014.7809

چکیده
  به‌منظور بررسی عکس‌العمل زعفران به مقدار و زمان مصرف دو نوع کود پتاسه، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه فاکتور اجرا گردید. فاکتور اول، مقدار پتاسیم (صفر، 75/20، 5/41، 25/65، 83 و 75/103 کیلوگرم پتاسیم خالص در هکتار)، فاکتور دوم زمان مصرف (مصرف سالیانه کود و مصرف تجمعی کل کود موردنیاز چهار ساله در سال اول) در کرت‌های ...  بیشتر