با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
علوم و صنایع دارویی و پزشکی
اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیم‌های کبدی موش‌های صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین

محبوبه ناصری؛ علیرضا رامندی؛ فرحناز محمدی

دوره 11، شماره 1 ، فروردین 1402، ، صفحه 87-97

https://doi.org/10.22048/jsat.2023.365486.1471

چکیده
  بررسی خواص فارماکولوژیک زعفران ومواد موثره آن باتوجه به کاربردهای بالینی و بهداشتی که در انسان می‌تواند داشته باشد،‌ حائزاهمیت است. دیابت بیماری مزمنی است که با کاهش ترشح انسولین ناشی از اختلال در عملکرد سلول‌های بتا در پانکراس یا افـزایش مقاومـتبه انسولین مشخص می‌شود. گرایش به درمان دیابت توسط داروهای گیاهی که دارای عوارض جانبی ...  بیشتر