با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
مقایسه ترکیبات موثره و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی زعفران تولید شده در شهرستان‌های کاشمر و مرند

معصومه وکیلی قرطاول؛ سعیده علیزاده سالطه

دوره 4، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 215-224

https://doi.org/10.22048/jsat.2016.38671

چکیده
  زعفران (Crocus sativus L.) محصولی ارزشمند و نیمه مقاوم به خشکی است که می‌تواند در شرایط بسیار متفاوت آب و هوایی مورد کشت و کار قرار گیرد. مهم‌ترین ترکیب‌هاى شیمیایى زعفران ‌را کروسین و مشتق‌هاى کروستین تشکیل می‌دهند. زعفران موارد استفاده مختلفی دارد، از جمله در صنایع غذایی به عنوان عامل عطر و طعم و همچنین در صنایع دارویی به عنوان  ضد ...  بیشتر