موضوعات = اقتصاد و بازاریابی
تعداد مقالات: 49
26. تدوین راهبردهای مدیریتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت‌حیدریه

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 295-308

فاطمه رستگاری پور؛ علیرضا کرباسی؛ احمد احمدیان


27. مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاست‌های قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور)

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 149-160

سمیه شیرزادی لسکوکلایه؛ محمود صبوحی صابونی؛ احمد علی کیخا؛ کامران داوری


28. رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر بسته‌بندی زعفران از دید مصرف‌کنندگان

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 175-184

آرش دوراندیش؛ امیر حسین توحیدی؛ پریسا علیزاده


29. بررسی عوامل مرتبط با شیوه فروش محصول تولید شده توسط زعفران‌کاران شهرستان قائن

دوره 5، شماره 1، بهار 1396، صفحه 91-105

مجید خسروی؛ علی شمس؛ حیدر قلی زاده؛ زهرا هوشمندان مقدم فرد


30. اثرات کشت زعفران در پایداری اقتصادی روستاهای دهستان در بقاضی شهرستان نیشابور

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 133-142

سید امیر محمد علوی زاده؛ محمود رضا میرلطفی؛ نازنین نعیم آبادی


31. برآورد کارایی سود زراعت زعفران در شهرستان تربت‌حیدریه

دوره 4، شماره 1، بهار 1395، صفحه 51-62

عباس جلالی؛ رضا اسفنجاری کناری؛ سمیه شیرزادی لسکوکلایه


33. مقایسه شاخص‌های کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب در تولید گندم و زعفران در شهرستان قائنات

دوره 3، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 225-236

فاطمه یعقوبی؛ مجید جامی الاحمدی؛ محمد رضا بخشی؛ محمد حسن سیاری زهان


35. شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی مؤثر در صادرات زعفران از دیدگاه کارشناسان

دوره 3، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 285-296

محمّد قدوسی؛ تکتم محتشمی؛ مهناز متولی حبیبی؛ شکیبا شدتی


36. بررسی عوامل مؤثر بر تجارت زعفران ایران

دوره 3، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 217-227

سمیه کوچک زاده؛ علیرضا کرباسی


42. آزمون پیوستگی و فرضیه بازار مرکزی محصول زعفران در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 215-223

علیرضا کرباسی؛ هاشم محمودی؛ بهزاد فکاری سردهایی؛ محمد مهدی فارسی علی آبادی


43. جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن

دوره 2، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 107-114

احمدرضا شاپوری؛ محمد قربانی؛ آرش دوراندیش؛ محمدرضا کهنسال


44. مقایسه میزان مصرف نهاده‌های کود و سم در سیستم های تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات

دوره 2، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 115-125

فاطمه یعقوبی؛ مجید جامی الاحمدی؛ محمد رضا بخشی؛ محمد حسن سیاری زهان


47. بررسی مزیت نسبی تولید و صادرات زعفران

دوره 2، شماره 1، بهار 1393، صفحه 59-74

علیرضا کرباسی؛ فاطمه رستگاری پور


48. برنامه عملیاتی برندسازی محصول زعفران ایران

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 39-68

ابوالفضل معصوم زاده؛ ابوالقاسم ابراهیمی؛ جعفر شمسی؛ خلیل دهنوی


49. بررسی کارایی فنی، بازاریابی و ساختار بازار زعفران ایران

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 85-101

محمود شبان؛ ابوالفضل محمودی؛ محسن شوکت فدایی