آ
-
آپوکاروتنوئید
همسانهسازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]
-
آستانه ظرفیت بنه
بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنههای زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]
-
آفتکشهای زیستی
مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس گیاهی بر کنهی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]
-
آنزیمهای کبدی
اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیمهای کبدی موشهای صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]
ا
-
ارتفاع از سطح دریا
بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]
-
اسانس
مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس گیاهی بر کنهی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]
-
اکواکراپ
بهبود برنامهریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازهگیریهای میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]
ب
-
بارندگی
بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]
-
باقی مانده نسبی
ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]
-
باکتریهای محرک رشد
تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگیهای ریختشناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]
-
بررسی فیلوژنتیک
همسانهسازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]
-
بسترکاذب
تحلیل و توصیف مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]
-
بنه
تحلیل و توصیف مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]
-
بنه دختری
اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]
-
بهبود خطا
ارزیابی عملکرد روشهای مدلسازی گروهی در شبیهسازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]
پ
-
پایداری
ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]
-
پیکروکروسین
بررسی بیان برخی ژنهای مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]
-
پیکروکروسین
بررسی آپوکاروتنوئیدها و ساختار ژنهای مرتبط با سنتز آنها در گونههای زعفران زراعی و وحشی با بهرهگیری از HPLC و ابزار بیوانفورماتیک [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 183-197]
ت
-
تاریخ کاشت
تحلیل و توصیف مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]
-
تحلیل وایولین
ارزیابی عملکرد روشهای مدلسازی گروهی در شبیهسازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]
-
تدخین
مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس گیاهی بر کنهی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]
-
تعداد گل
اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]
-
تغییر اقلیم
بررسی ردپای آب محصول زعفران در دشت بیرجند تحت شرایط تغییر اقلیم [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 301-320]
-
تکنیک دادههای تلفیقی
بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمینهای کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]
-
تناوب زراعی
تحلیل و توصیف مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]
-
توسعه صادرات
برآورد شاخص توسعه صادرات زعفران و عوامل مؤثر برآن مطالعه موردی: خراسان رضوی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 99-116]
ج
-
جوانهزنی
اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]
ح
-
حد ظرفیت محیطی بنه
بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنههای زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]
خ
-
خراسان رضوی
برآورد شاخص توسعه صادرات زعفران و عوامل مؤثر برآن مطالعه موردی: خراسان رضوی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 99-116]
-
خزر
بررسی بیان برخی ژنهای مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]
د
-
درجه حرارت
بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]
ر
-
ردپای آب
بررسی ردپای آب محصول زعفران در دشت بیرجند تحت شرایط تغییر اقلیم [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 301-320]
-
رطوبت
بهبود برنامهریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازهگیریهای میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]
-
رهیافت ریکاردین
بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمینهای کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]
ز
-
زعفران
برآورد شاخص توسعه صادرات زعفران و عوامل مؤثر برآن مطالعه موردی: خراسان رضوی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 99-116]
-
زعفران
بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمینهای کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]
-
زهکشی
ارزیابی قابلیت گلآوری بنههای زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعهای و کنترلشده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]
-
زیبا
بررسی بیان برخی ژنهای مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]
-
زیستتوده گیاهی
بهبود برنامهریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازهگیریهای میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]
-
زیست سنجی
مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس گیاهی بر کنهی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]
س
-
سافرانال
بررسی بیان برخی ژنهای مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]
-
سافرانال
بررسی آپوکاروتنوئیدها و ساختار ژنهای مرتبط با سنتز آنها در گونههای زعفران زراعی و وحشی با بهرهگیری از HPLC و ابزار بیوانفورماتیک [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 183-197]
-
سافرانال
اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]
-
سطح زیر کشت
بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]
-
سطح سایهانداز
بهبود برنامهریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازهگیریهای میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]
-
سناریوهای اقلیمی
بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمینهای کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]
ص
-
صفات زایشی
ارزیابی قابلیت گلآوری بنههای زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعهای و کنترلشده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]
ض
-
ضریب تغییرات
ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]
ع
-
عصاره آبی
اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]
-
علفهرز
اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]
-
عمکلرد
ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]
-
عملکرد
بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]
-
عملکرد گل
تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگیهای ریختشناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]
-
عملکرد محصول
بررسی ردپای آب محصول زعفران در دشت بیرجند تحت شرایط تغییر اقلیم [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 301-320]
-
عناصر غذایی
اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]
ق
-
قارچ
اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]
-
قند خون
اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیمهای کبدی موشهای صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]
ک
-
کروسین
بررسی بیان برخی ژنهای مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]
-
کروسین
بررسی آپوکاروتنوئیدها و ساختار ژنهای مرتبط با سنتز آنها در گونههای زعفران زراعی و وحشی با بهرهگیری از HPLC و ابزار بیوانفورماتیک [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 183-197]
-
کروسین
همسانهسازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]
-
کلاله
تحلیل و توصیف مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]
-
کلاله
تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگیهای ریختشناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]
-
کلاله
اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]
-
کنترل زیستی
اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]
-
کنه بنه زعفران
مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس گیاهی بر کنهی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]
-
کود زیستی آهن-روی
تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگیهای ریختشناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]
-
کود زیستی پتاسیم
تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگیهای ریختشناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]
-
کود سبز
تحلیل و توصیف مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]
-
کورم
اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیمهای کبدی موشهای صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]
گ
-
گیاه دارویی
اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیمهای کبدی موشهای صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]
ل
-
لایسیمتر
ارزیابی عملکرد روشهای مدلسازی گروهی در شبیهسازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]
م
-
متابولیت ثانویه
ارزیابی قابلیت گلآوری بنههای زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعهای و کنترلشده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]
-
مدل اثرات ثابت
بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمینهای کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]
-
مدلسازی
همسانهسازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]
ن
-
نسبت عددی بنه موثر
بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنههای زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]
-
نسبت وزنی بنه موثر
بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنههای زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]
و
-
وزن بنه
اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]
ه
-
هواکشت
ارزیابی قابلیت گلآوری بنههای زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعهای و کنترلشده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]
-
هوش مصنوعی
ارزیابی عملکرد روشهای مدلسازی گروهی در شبیهسازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]
ی
-
یادگیری گروهی نظارتی
ارزیابی عملکرد روشهای مدلسازی گروهی در شبیهسازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]