عنوان نشریه: زراعت و فناوری  زعفران

نوع نشریه: فصلنامه

شاپا چاپی: 1529-2383

شاپا آنلاین: 2383-2142

صاحب امتیاز: دانشگاه تربت حیدریه با همکاری انجمن گیاهان دارویی ایران

مدیر مسئول: دکتر محمد حسن فتحی نسری

سردبیر: دکتر پرویز رضوانی مقدم

مدیر داخلی:  فائزه قراری

تلفن: 05151240000

فکس: 05152299632

آدرس: ایران، خراسان رضوی، تربت حیدریه، کلیومتر 7 جاده مشهد تربت حیدریه،  دفترنشریات علمی، نشریه زراعت و فناوری زعفران

رتبه در سامانه ارزیابی نشریات علمی کشور: 75 B

رتبه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام: Q1 

سایت: http://saffron.torbath.ac.ir

 زمینه مطالعاتی

نشریه زراعت و فناوری زعفران نشریه ای علمی- پژوهشی است که در زمینه های زیر مقاله دریافت می کند:

1-     کشاورزی و علوم پایه

2-     زیست فناوری، ژنتیک و اصلاح

3-     پزشکی و داروسازی

4-     فرآوری، صنایع غذایی و بیوشیمی

5-     فیتوشیمیایی

6-     اقتصاد و بازاریابی

7-     سایر موضوعات مرتبط با زعفران

 سیاست دسترسی آزاد

نشریه « زراعت و فناوری زعفران » به صاحب امتیازی دانشگاه تربت حیدریه؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. حق نشر برای نویسندگان محفوظ خواهد بود، این بدین معنی است که از این مقالات به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

قوانین کپی رایت

تحت مجوز دسترسی آزاد ، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند ، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد،  چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند ، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

استفاده از تشابه‌یاب

نشریه زراعت و فناوری زعفران برای جلوگیری از سرقت علمی، برای مشابهت‌یابی مقالات فارسی از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب استفاده می‌کند.

هزینه پردازش مقاله

نشریه زراعت و فناوری زعفران در هیچ یک از مراحل، برای بررسی مقالات هیچ وجهی از نویسندگان دریافت نمی‌کند

Sponsors

University of Torbat Heydarieh

نشریه علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران بر اساس نامه با شماره 63717/18/3 مورخه 15/4/1393 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درجه علمی پژوهشی منتشر می گردد. این نشریه بر اساس پروانه انتشار به شماره 21312/1392 مورخ 11/8/1392 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می گردد