فراهم نمودن بستر مناسب و لازم برای انتشار نتایج تحقیقات محققین کشور در زمینه زعفران و حرکت به سوی شاخصهای بین المللی در پایگاه های داده است.
اطلاعرسانی و نشر تازهترین نتایج پژوهشهای انجام شده و انتشار ایدههای تحقیقاتی برای اساتید، پژوهشگران و دانشجویان
کمک به پیشرفت و گسترش دانش زعفران با تکیه به توسعه مرزهای دانش
ارائه رهیافتهای علمی برای توسعه هر چه بیشتر صنعت زعفران
ایحاد ارتباط بین تولید علم، انتشار مقاله، دستیابی به فناوریهای جدید و توسعه اقتصادی محصول زعفران
ایجاد بستری برای تبادل افکار و اطلاعات در مجامع علمی کشور
بهطور مشخص، زمینههای تحقیقاتی مورد توجه نشریه شامل موارد زیر است، لکن محدود به آنها نمیشود و تمامی یافتههای علمی پژوهشی در زمینه موضوعات مربوط به زعفران بررسی خواهند شد.
1- کشاورزی و علوم پایه
2- زیست فناوری، ژنتیک و اصلاح
3- پزشکی و داروسازی
4- فرآوری، صنایع غذایی و بیوشیمی
5- فیتوشیمیایی
6- اقتصاد و بازاریابی
7- سایر موضوعات مرتبط با زعفران