اخبار و اعلانات

دریافت کیفیت Q1 توسط فصلنامه علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران در پایگاه ISC

بر اساس آخرین رتبه‌بندی نشریات علمی معتبر ثبت شده در ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام)، نشریه زراعت و فناوری زعفران موفق به کسب جایگاه کیفی  Q1شد. ضمن تبریک و تشکر از مدیر مسئول نشریه جناب آقای دکتر محمد حسن فتحی، سردبیر نشریه جناب آقای دکتر پرویز رضوانی مقدم، اعضای محترم هیأت تحریریه و کلیه دست اندرکاران علمی و اجرائی نشریه، خاطر نشان می‌شود این نشریه در سال 1397 در رتبه­‌بندی نشریات معتبر علمی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امتیاز 75 با رتبه B را کسب نموده است. همچنین نشریه مذکور توانسته در مجامع مختلف بین المللی از جمله Ebsco, AGRIS, ...

مطالعه بیشتر

نمایه نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی EBSCO

دفتر پایگاه اطلاعاتی ابسکو در ایالات متحده امریکا مستقر است. این پایگاه دسترسی به اطلاعات بیش از 10000 هزار نشریه تمام متن به همراه خلاصه و نمایه بیش از 40000 هزار نشریه مختلف علمی را در حوزه‌های علوم اجتماعی، علوم انسانی، آموزش و پرورش، کامپیوتر، مهندسی، تجارت، مدیریت، اقتصاد، مالی، حسابداری، تجارت بین‌الملل، هوش مصنوعی، کشاورزی، و غیره را مهیا ساخته است

مطالعه بیشتر

نمایه نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی Agris

نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی (Agris) food and Agriculture Organization of the United nations نمایه شد. Agris نظام بین المللی اطلاعات علمی و فنی کشاورزی است که از سوی سازمان خواربار و کشاورزی FAO پایه گذاری شده است و از طریق شبکه ویژه خود در حوزه کشاورزی به دریافت و اشاعه اطلاعات می پردازد. این پایگاه بیش از 3200000 رکورد اطلاعات مربوط به کشاوری و زمینه های وابسته به آن را با بهره مندی از پشتیبانی 146 مرکز ملی در کشورهای عضو فائو و 22 سازمان بین المللی گردآوری و سازماندهی نموده است و سالیانه تقریباً 130 هزار رکورد به موجودی این پایگاه اطلاعاتی افزوده می شود.

مطالعه بیشتر

نمایه نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی FSTA

نشریه زراعت و فناوری زعفران در پایگاه اطلاعاتی Food Science and Technology Abstracts (FSTA)  که یکی از نمایه های تخصصی معتبر وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد نمایه شد. پایگاه اطلاعاتی(FSTA) در زمره ی یکی از مهمترین مراجع برای نمایه سازی و جستجوی مقالات در زمینه علوم و صنایع غذایی قرار دارد که بانک اطلاعاتی آن از نشریات معتبر علمی از سراسر جهان استخراج می‌شود.

مطالعه بیشتر

دریافت کیفیت Q2 فصلنامه علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران در پایگاه (ISC)

بر اساس آخرین رتبه‌بندی نشریه‌های علمی-پژوهشی  مجله علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران در آخرین ارزیابی سامانه نشریات علمی جهان اسلامی (ISC) مربوط به سال 1394 موفق به کسب جایگاه کیفی Q2  شد.

مطالعه بیشتر

پروانه انتشار نشریه زراعت و فناوری زعفران

پروانه انتشار نشریه زراعت و فناوری زعفران در تاریخ 1395/12/02 به شماره ثبت 23543 صادر گردید (تاریخ مجوز اولیه قبل از تغییرات: 1392/08/06 بوده است).

مطالعه بیشتر

اختصاص DOI برای کلیه مقالات نشریه زراعت و فناوری زعفران دانشگاه تربت حیدریه

نشریه زراعت و فناوری زعفران دانشگاه تربت حیدریه ضمن نمایه شدن در مجامع مختلف بین المللی به کلیه مقالات به محض پذیرش، شناسه دیجیتالی بین المللی (DOI) اختصاص می دهد. طبق آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی (شماره: 7420/95/دش-تاریخ: 1395/4/27) نسخه در نوبت چاپ مقاله، درصورت درج DOI به مثابه مقاله چاپ شده است.

مطالعه بیشتر

تقدیر انجمن گیاهان دارویی ایران از مجله زراعت و فناوری زعفران‎

در آذرماه 1394، لوح تقدیری جهت قدردانی از همکاران مجله زراعت و فناوری زعفران بابت چاپ به موقع و منظم مجله از طرف انجمن علمی گیاهان دارویی ایران دریافت گردید.

مطالعه بیشتر

جمعیت ایرانی علوم زعفران

جمعیت ایرانی علوم زعفران موسسه ای غیرانتفاعی و علمی پژوهشی است که با مجوز رسمی کمیسیون انجمن های علمی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شده است و هدف از تشکیل این جمعیت، پیشرو و ارتقای علمی دانش زعفران و توسعه کیفی نیرو های متخصص و بهبود و انسجام بخشی به امور دانشی، پژوهشی و آموزشی در زمینه های فناوری تولید، فرآوری کنترل کیفیت، کاربرد های دارویی و غذایی زعفران و بازاریابی می باشد. جمعیت ایرانی علوم زعفران در راستای گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی دانش زعفران و توسعه کیفی نیروهای متخصص اقدام به جذب نیرو های متخصص نموده است. علاقمندان می توانند با ارسال ...

مطالعه بیشتر

نشریه زراعت وفناوری زعفران طبق نامه شماره 3/18/63717 تاریخ 1393/4/15 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امتیاز علمی پژوهشی دریافت نمود.

این نشریه طبق نامه شماره 3/18/63717  تاریخ  1393/4/15  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امتیاز علمی پژوهشی دریافت نمود.

مطالعه بیشتر