کلیدواژه‌ها = پیکروکروسین
تعداد مقالات: 13
1. اثر غلظت و تعداد دفعات محلول پاشی سیلیس بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1400

منصوره کرمانی؛ شهرام امیر مرادی


3. اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 147-163

جواد طباطبائیان؛ سعید حسنیان؛ اعظم کدخدایی


4. ارزیابی متابولیت‌های ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتی‌اکسیدانی گلبرگ در جمعیت‎های زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 231-242

پریسا شیخ الاسلامی؛ جلال صبا؛ فرید شکاری؛ محمد رضا عظیمی؛ اعظم ملکی


5. بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران

دوره 7، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 425-439

مریم اکبریان؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ آرش کوچکی؛ سحر روشنک


6. مطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L

دوره 7، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 319-330

احسان اله جلیلی؛ فرناز گنج آبادی؛ داود حبیبی؛ علیرضا عیوضی


7. واکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 3-25

انیس رضایی؛ حسن فیضی؛ روح الله مرادی


8. تأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 41-53

شیرین انصاریان مهابادی؛ ایرج اله دادی؛ مجید قربانی جاوید؛ الیاس سلطانی


9. ارزیابی تأثیر مبدأ بنه، وزن بنه و محلول‌پاشی برگی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 269-277

حسین صحابی؛ محسن جهان؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی


13. اثر شخم حفاظتی و آبیاری تابستانه بر عملکرد گل و شاخص‌های کیفی زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 2، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 255-263

حسن فیضی؛ عبداله ملافیلابی؛ حسین صحابی؛ احمد احمدیان