کلیدواژه‌ها = کروسین
تعداد مقالات: 15
1. اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 147-163

جواد طباطبائیان؛ سعید حسنیان؛ اعظم کدخدایی


3. بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران

دوره 7، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 425-439

مریم اکبریان؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ آرش کوچکی؛ سحر روشنک


5. مطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران Crocus sativus L

دوره 7، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 319-330

احسان اله جلیلی؛ فرناز گنج آبادی؛ داود حبیبی؛ علیرضا عیوضی


6. تأثیر پرایمینگ بنه با اسید سالیسیلیک و وزن بنه مادری بر گلدهی و خصوصیات کیفی کلاله زعفران

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 41-53

شیرین انصاریان مهابادی؛ ایرج اله دادی؛ مجید قربانی جاوید؛ الیاس سلطانی


7. واکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 3-25

انیس رضایی؛ حسن فیضی؛ روح الله مرادی


10. شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.Crocus sativus L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 291-300

نورالدین حسین پورآزاد؛ قربانعلی نعمت زاده؛ جووانی جولیانو؛ غلامعلی رنجبر؛ احد یامچی


14. تأثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کمی وکیفی زعفران زراعی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 177-189

زهرا حیدری؛ حسین بشارتی؛ سعیده ملکی فراهانی


15. مروری بر اثرات قلبی عروقی زعفران و مواد مؤثره آن

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 3-13

بی بی مرجان رضوی؛ محسن ایمن شهیدی؛ خلیل آبنوس؛ حسین حسین زاده